V stredu proti Komárnu na Slovnaft Cup za 1€, v prípade postupu Trnava
Vďaka postupu dorastencov MŠK Žilina do osemfinále UEFA Youth League sa prekladá zápas "A"-tímu Šošonov v Slovenskom pohári. V 5. kole Slovnaft Cupu sa proti Komárnu predstavíme na Štadióne MŠK Žilina (hrá sa na jeden zápas) v stredu 9. marca o 15:00 hod., pričom vstupné bude jednotné za 1€, držitelia permanentiek majú vstup zdarma.

V prípade postupu by Šošonov čakala opäť doma v štvrťfinále pohára Trnava.


už v stredu doma proti šťuke druhej ligy

Príjemné starosti sa vyskytli Šošonom v prvý marcový týždeň, kedy mali odohrať osemfinálový duel Slovenského pohára a dorastenci zas osemfinále UEFA Youth League. Nakoľko dostala termínovo prednosť mládežnícka Liga majstrov, duel mužov proti Komárnu sa odohrá až o týždeň neskôr - v stredu 9. marca o 15:00 hod. pred kamerami JOJ Šport. 

Vstupenky sú v predaji cez sieť Ticketportal.

V aktuálnom 53. ročníku sme sa ako finalista z predošlej sezóny stretli doteraz s tromi treťoligistami, pričom vždy išlo o veľmi tesné a vyrovnané stretnutia. Šošoni postupne vyradili Bánovú na penalty, Považskú Bystricu a po nečakanej zápletke začiatkom novembra minulého roka aj Dolný Kubín. Štvrtým súperom bude v boji o štvrťfinále napokon druholigové Komárno, ktoré sa v tohtosezónnej edícii Slovnaft Cupu postaralo o vyradenie už dvoch fortunaligistov.

Pohár odštartoval KFC jasnou výhrou nad piatoligovou Okoličnou na Ostrove 8:0, následne už prišli domáce výhry nad mužstvami z najvyššej ligy. Najskôr šok a výhra po penaltách nad Dunajskou Stredou, no a potom aj výhra nad Michalovcami v 4. kole v pomere 2:1. Komárňancov sme mali pod Dubňom v rámci posledného jesenného kola II. ligy, kde sme brali iba bod za remízu 1:1.


v prípadnom štvrťfinále trnava doma

Vo štvrtok 3. marca sa uskutočnil štvrťfinálový žreb Slovenského pohára. Sedmičku už postupujúcich Slovan Bratislava, Trnava, Senica, Trenčín, ViOn Zlaté Moravce, Pohronie a Skalica doplní práve náš tím MŠK Žilina alebo Komárno.

V prípade víťazstva a postupu cez Komárno (hrá sa v stredu 9. marca o 15:00) by sa Šošoni vo štvrťfinále stretli so Spartakom Trnava.

Hralo by sa na jeden zápas a znova pod Dubňom. Ak by sa zápas skončil nerozhodne, nasledujú ihneď strely z pokutových kopov. Predbežný termín štvrťfinále je 16. marec.

Facebook