”B”: V sobotu po ”Áčku” súboj s českým Třincom
Po súboji s druholigovým lídrom z Banskej Bystrice čaká po týždni na našu rezervu ďalší druholigista - tentoraz ale spoza českých hraníc, a to mužstvo Třinca.

Zverenci trénera Vladimíra Veselého vedia, čo musia vylepšiť, aby prišiel priaznivejší výsledok ako pred týždňom. V sobotu sa postavia proti Třincu od 16:30 hod. na Štadióne MŠK.


vyvarovať sa individuálnym chybám vzadu

Tréner projektu "B"+U19 Vladimír Veselý pozná dôverne nášho najbližšieho súpera, keďže v českom meste sám trénoval. 

"V sobotu nás čaká veľmi kvalitný súper, ktorý mal veľmi dobrý záver jesennej časti, kedy sa vyšvihol v tabuľke II. ligy vyššie. Pôjde o typickú českú školu - dôraz, agresivita, súbojovosť. Ak chceme uspieť, musíme sa vyvarovať hrubým individuálnym chybám, ktoré sme vyprodukovali proti Banskej Bystrici a stáli nás lepší výsledok. Súper z Dukly nás svojou kvalitou potrestal, takéto zaváhania sa na tejto úrovni nesmú stávať. Na druhú stranu by sme ale chceli nadviazať na to, čo bolo proti Bystrici dobré - a to slušné prechody do útoku, kedy sme si vytvárali šance a zdramatizovali sme v závere duel," hovorí kormidelník "B"-tímu.

Proti Bystrici dostali šancu čisto hráči rezervy, teraz už bude môcť počítať tréner projektu aj s hráčmi z prvej kabíny. Tréner Veselý je zvedavý predovšetkým na reakciu jeho hráčov. "Tešíme sa na konfrontáciu s českým súperom, najmä po aktuálnom týždni, kedy sme hráčom dávali rôzne podnety, vstupovali sme do nich, sme zvedaví, ako sa to pretaví do hry. Určite nastúpia už aj niektorí hráči "A"-tímu."


priamy prenos

Facebook