AKTUALIZOVANÉ: Na sobotný súboj proti Trnave predaj vstupeniek v pokladniach iba v piatok
Duel 15. kola Fortuna ligy, v ktorom Šošoni privítajú v sobotu od 15:00 hod. Trnavu, bol vyhlásený Policajným zborom SR ako rizikový, ktorý požaduje kompletné uzatvorenie východnej tribúny. S tým súvisí podľa zákona predaj vstupeniek na meno a následná kontrola dokladov totožnosti pri vstupe na štadión.

Pre bezpečný a bezproblémový priebeh pre všetkých fanúšikov prinášame vopred všetky súhrnné informácie.


prísť čím skôr a najlepšie pešo

Po derby s Bystricou nás čaká ďalší veľký duel - tentokrát na domácom trávniku proti rivalovi z Trnavy. Pre bezpečnosť a čo najlepší futbalový zážitok s najmenej komplikáciami bude tento duel v mimoriadnom režime s nasledujúcimi zmenami:

  • PARKOVANIE - pre domácich fanúšikov bude vyhradené iba parkovisko P1 pri západnej tribúne (popri Holiday Inn). Parkovisko za východnou tribúnou bude vyhradené pre hostí. Po zápase bude autám umožnený výjazd iba smerom do mesta. Preto odporúčame a žiadame v záujme plynulosti premávky prísť fanúšikom pešo, resp. MHD. Zároveň upozorňujeme, že Uhoľná ulica bude pre autá i peších úplne uzatvorená od 12:00 hod.
  • POKLADNE (pri Holiday Inn) - budú otvorené len v piatok 21. októbra (13:00 - 17:00). Vstupenky sa budú predávať cez Ticketportal (ONLINE) do soboty 13:00 hod.
  • ŠTADIÓN sa otvorí už dve hodiny pred výkopom, tj. o 13:00 hod. Nakoľko bol zápas vyhlásený za rizikový, vstupenky sa predávajú na meno a pri vstupoch na štadión bude prebiehať kontrolu dokladov totožnosti. Na štadióne je úplný zákaz predaja alkoholu. Zároveň na štadión nebude vpustená osoba pod vplyvom alkoholu.

Facebook