Mikuláš s MŠK je späť - vidíme sa už v stredu 6. decembra v OC Mirage od 16:00

Pravidelná predvianočná tradícia znova ožíva. Už po šiestykrát zavítajú na Mikuláša Šošoni priamo k vám a v pravej predvianočnej atmosfére si spoločne užijeme podvečer v OC Mirage.

Nebudú chýbať súťaže, sladkosti, všetci hráči s podpisovými kartičkami a najmä Mikuláš (s anjelom a čertom) s hlavným pomocníkom - maskotom Šošonom.

Tešíme sa na vás v stredu 6. decembra od 16:00 hod. od v OC Mirage na 1. poschodí.


mikuláš s MŠK znova po štyroch rokoch

Už tradične nebudú chýbať v stredu 6. decembra na Mikuláši s MŠK súťaže, sladkosti, tvorivé dielne pre naše malé ratolesti, do ktorých sa určite s vami zapoja aj futbalisti. K tomu máme pripravené aj rôzne prekvapenia.

O 16:00 hod. dorazia futbalisti, s ktorými si môžete rovnako zasúťažiť, odfotiť sa a odniesť si od svojich obľúbencov podpis kartu. Dorazí aj Mikuláš so svojimi pomocníkmi, ktorým bude asistovať (a robiť zle) znova náš maskot Šošon. 

Tentoraz budete okrem sladkostí môcť vyhrať aj novinku od nášho partnera PRETO Ryba Žilina - chutnú a zdravú Tresku Cottage

Veríme, že spoločne nabijeme pred posledným domácim ligovým súbojom kalendárneho roka (doma proti Trnave už v piatok 8. decembra) našich futbalistov pozitívnou a hlavne víťaznou atmosférou.

Tešíme sa na vás.


Facebook