#02 EPI: Spiaci Tomáš Hubočan, cvičiaci Ľubo Belko i neprestupujúci Dávid Ďuriš

Nová séria slovenského Voyo Originálu divákom exkluzívne odhaľuje emóciami nabité zákulisie futbalového klubu MŠK Žilina, ktorý je sedemnásobným majstrom Slovenska a vychoval najviac súčasných slovenských reprezentantov. Už teraz si môžu diváci iba na Voyo pozrieť druhú epizódu dokumentárnej série Do neba a do pekla: Generácia Žilina.


Nová sezóna sa futbalistom začína dostávať poriadne do hlavy – hoci mnohým hráčom neprichádzajú vytúžené ponuky, tím sa s neuhasiteľným elánom ženie vpred a skáče na post lídra ligy. Bližšie spoznávame talenty, ktorým je predpovedaná veľká budúcnosť. 

Brankár Ľubomír Belko, na ktorom si aj silnejšie tímy vylámali zuby, ukazuje stále väčší a väčší potenciál. Trhová hodnota rastie aj žilinskému hrdinovi z reprezentácie, kanonierovi Dávidovi Ďurišovi. Sledujeme život vo „futbalovom paneláku“, priateľstvá vo vnútri tímu, ale aj výbuch emócií v šatni po vysoko prehratom zápase.

Na žilinský štadión prichádza jeden z najznámejších a najúspešnejších odchovancov MŠK Žilina, slovenský reprezentant, ktorý už 12 rokov hráva v Herthe Berlín. Slávny obranca Peter Pekarík spomína na svoju cestu k futbalu, začiatky v žilinskom klube, prvé zápasy aj na tajomstvo svojho legendárneho účesu. Aký je jeho odkaz mladým hráčom a ako prekvapí svojho kamaráta a bývalého spoluhráča z MŠK Žilina?

Po vyše pätnástich rokoch sa do tímu pod Dubňom vracia hviezda európskeho formátu – Tomáš Hubočan. Akú pozíciu zastane v kabíne plnej o 16 rokov mladších spoluhráčov? A ako v bojovnom mužstve dokáže odomknúť motiváciu hráčov, ktorí zohrievajú lavičku a čakajú na svoje šance?

Facebook