Víťazná tradícia dodržaná, aj na Salzburg deti zdarma a vstupné za 1€
Prečo meniť niečo, čo funguje a čo je hlavne víťazné. Futbalisti MŠK Žilina U19 sa postarali proti Interu Miláno o veľké prekvapenie, vďaka čomu si môžeme pod Dubňom užiť osemfinále UEFA Youth League. Aj na súboj s rakúskym veľkoklubom zo Salzburgu (výkop v stredu 2. marca o 16:30 hod.) tak budú môcť prísť podporiť Šošonov držitelia permanentiek, školské skupiny detí a mládežnícke tímy zadarmo, ostatní fanúšikovia za symbolické 1€.

Navyše chystané uvoľňovanie opatrení umožňuje v marci zaplniť kapacitu štadióna na 50%, otvorené preto budú všetky štyri tribúny.


spoločne písať históriu s čo najlepšou atmosférou

Futbalisti MŠK Žilina U19 si počas historickej cesty mládežníckou Ligou majstrov pripísali úspech, ktorý sa ešte žiadnemu slovenskému tímu nepodaril. Po jesenných postupoch v rámci majstrovskej vetvy cez gréckeho majstra PAOK Solún a kazašského šampióna Kairat Almaty sa Šošonom podarilo postúpiť aj cez slávny taliansky veľkoklub Inter Miláno.

V osemfinálovom žrebe nás tak čakal jeden z víťazov základných skupín v rámci tohtoročnej skupinovej fázy UEFA Youth League. Napokon budeme čeliť jednej z najlepších akadémií v Európe - Salzburgu. V ročníku 2016/2017 sa Rakúšania stali celkovými víťazmi súťaže, keď postupne zdolali Manchester City, PSG, Atlético Madrid, Barcelonu a vo finále aj Benficu Lisabon. 

Na tento duel by malo byť povolených v marci už 50% z kapacity štadióna, pričom na súboj proti Salzburgu otvoríme všetky štyri tribúny (severná tribúna bude vyhradená pre fanúšikov Ultras).

  • Aj na tento duel majú možnosť prísť a podporiť Šošonov držitelia permanentiek, školské skupiny detí a mládežnícke tímy zadarmo.
    • Opäť stačí nahlásiť na mail mskzilina@mskzilina.sk názov školy alebo mládežníckeho tímu do pondelka 28. februára do 20:00 hod. Zároveň je potrebné zaslať aj meno a telefónne číslo doprovodu (zodpovednej osoby za danú skupinu) a menný zoznam všetkých členov skupiny. Po termíne prihlasovania vás budeme informovať o odovzdaní vstupeniek, resp. ich zaslaní na mail ako aj o ďalších detailoch.

režim základ?

Podľa najnovších vyhlásení vrchných predstaviteľov štátu by mali marcové podujatie prebiehať v režim záklád, čo znamená povolený vstup všetkým osobám bez ohľadu na ich prípadné očkovanie, negatívny výsledok testovania či prekonanie ochorenia.

Aj preto veríme, že Šošonom vytvoríme opäť nezabudnuteľnú atmosféru a poženieme ich za ďalším futbalovým zázrakom.

Facebook