Pred premiérovým finále pohára žien: favoritom Slovan, na našej strane obrovská túžba
Prvé, historické a premiérové. Také bude finále Slovenského pohára žien pre futbalistky MŠK Žilina, ktoré sa po prvý raz prebojovali do rozhodujúceho súboja o prestížnu trofej. V Dubnici sa v nedeľu 1. mája predstavia proti favoritovi zo Slovana, ktorého však v lige dokázali pred týždňom zdolať.

Aké pocity prevládajú v dievčatách a čo by mohol byť recept na úspech, prezradil tréner Marián Dlobík a kapitánka Erika Randová.

Finálový súboj má výkop v nedeľu o 15:00 hod. v Dubnici pod vedením rozhodkyne Zuzany Valentovej. Poďme podporiť naše Šošonky, vstup je zdarma.

úspešnú sezónu zakončiť pohárom

Jedna z najlepších sezón Šošoniek sa blíži ku koncu a jej záver môžu naše baby stále zakončiť ziskom vysnívaného, historického Slovenského pohára. Na ceste do finále sme vyradili MFK Ružomberok (2:0) i druholigovú dvojicu GFC Topoľčany (3:2) a FC Košice (6:0 a 1:2). Ostáva tak už len posledný, no istotne najťažší krok. 

Žltozeleným ženám sa v tomto ročníku darí aj v rámci prvoligovej súťaže. Okrem toho, že bez problémov postúpili z 3. miesta do skupiny o titul, tak viackrát v sezóne zohrali aj vyrovnané súboje s doterajšími suverénkami ženských súťaží zo Spartaku Myjava a Slovanu Bratislava. Slovan sme po dvoch prehrách v základnej časti dokázali v poslednom kole zdolať 2:1 a proti Myjave sme zas v troch dueloch získali štyri body za výhru a remízu. Momentálne tak za oboma klubmi zaostávame v ligovom poradí iba o tri body. V posledných kolách preto môžeme zabojovať ešte aj o najvyššie priečky v ligovom pelotóne.


najväčší zápas v kariére

Posledné dva ligové zápasy zvládli Šošonky veľmi dobre a kvalitnými výkonmi na Myjave či doma proti Slovanu získali potrebnú sebadôveru aj smerom k finále pohára. Na odvetu proti belasým sa všetky baby tešia, no vedia, že to bude úplne iný zápas. Pre viaceré z nich dokonca najväčší v doterajších kariérach. Viac nám v preview povedal tréner Marián Dlobík a kapitánka Erika Randová.


vstup je zdarma

Na Mestskom štadióne v Dubnici bude počas finále Slovenského pohára žien otvorená hlavná (severná) tribúna. Vstup je pre všetkých fanúšikov ZDARMA. Poďme teda v čo najväčšom počte podporiť naše Šošonky na ceste za historickým úspechom.


priamy prenos

Súboj o výhru v Slovenskom pohári prinesie naživo portál futbalnet.tv.


rozhodcovia

Finále Slovenského pohára Žien na štadióne v Dubnici s výkopom o 15:00 hod. povedie hlavná rozhodkyňa Zuzana Valentová. Na čiarach jej budú asistovať Mária Súkeníková a Miroslava Obertová.


Facebook