Mládežnícka Liga majstrov: Na stredajšie odvetné derby so Spartou vstup od 1 €

Po dvoch rokoch sme opäť úspešne odštartovali púť v UEFA Youth League. Pod Dubňom chceme v 2. kole proti Sparte Praha vytvoriť ešte lepšiu atmosféru ako proti Pafosu a priblížiť sa plným tribúnam ako v dueloch s Interom Miláno či Salzburgom.

Šošoni si z Prahy doniesli priaznivý výsledok pred domácou odvetou, čo dáva predpoklad na ďalší výborný mládežnícky duel. Aj preto sú ceny vstupeniek opäť už od 1 €, aby sme žltozelených pohnali za víťazstvom a ďalším postupom.

STREDA 29. NOVEMBRA o 16:30. Vstupenky sú už v predaji ONLINE.


poďme spolu opäť do súbojov s najlepšími

Futbalisti MŠK Žilina U19 si pred dvomi rokmi počas historickej cesty mládežníckou Ligou majstrov pripísali úspech, ktorý sa ešte žiadnemu slovenskému tímu nepodaril. Po jesenných postupoch v rámci majstrovskej vetvy cez gréckeho majstra PAOK Solún a kazašského šampióna Kairat Almaty sa Šošonom podarilo postúpiť aj cez slávny taliansky veľkoklub Inter Miláno. Smolne sme stroskotali až na rakúskom Salzburgu, ktorému sme podľahli po penaltách.

V tomto ročníku sme na úspešnú sezónu 2021/2022 nadviazali vydareným dvojzápasom prvého kola proti cyperskému Pafosu. Súpera sme najprv na jeho pôde zdolali 1:0 a pred peknou návštevou domácich divákov mu uštedrili vysokú prehru 5:0. Teraz vás ale potrebujeme ešte viac!

So zimomriavkami spomíname na plné tribúny, keď Šošonov hnal zaplnený štadión s podporou z takmer celého Slovenska. Aj preto chceme symbolickým vstupným na federálne derby so Spartou a mládežnícky futbalový sviatok opäť vytvoriť čo najlepšiu (postupovú) atmosféru.


vstupné

  • ZDARMA - držitelia permanentiek MŠK na aktuálnu sezónu (v cene permanentky garantované svoje miesto)
  • 1 € - ženy, deti do 16 rokov + organizované skupiny detí, škôl, mládežníckych tímov (na 10 detí, jeden dospelý sprievod)
    • Organizované skupiny detí sa nahlasujú na mail mskzilina@mskzilina.sk do pondelka 27. novembra do 20:00 hod. Zároveň je potrebné zaslať aj meno a telefónne číslo doprovodu (zodpovednej osoby za danú skupinu). Po termíne prihlasovania vás budeme informovať o odovzdaní vstupeniek, resp. ich zaslaní na mail ako aj o ďalších detailoch.
  • 3 € - dospelí (okrem VIP C a D)
  • 5 € - VIP C a D (bez cateringu)

Vstupenky zakúpite jednoducho tu.


Facebook