Tréneri – Labant, Pečalka a Mrázik, ďakujeme!

Vedenie Akadémie MŠK Žilina sa po skončení uplynulej sezóny dohodlo na ukončení spolupráce s trojicou trénerov v rámci žltozelenej mládeže. Pod Dubňom končí asistent trénera U19 Vladimír Labant, asistent trénera U17 Mário Pečalka a hlavný tréner U15 Daniel Mrázik. 

Všetkým ďakujeme za roky strávené v klube a držíme palce!


navždy šošoni

Nielen skúsený tréner, ale aj bývalý slovenský reprezentant či hráč MŠK. Vladimír Labant sa futbalovo preslávil najmä v Prahe a následne na britských ostrovoch. No a svoje bohaté skúsenosti v posledných rokoch odovzdával mladým Šošonom v rámci viacerých kategórií. Bol aj súčasťou realizačného tímu, ktorý dotiahol našu 19-tku po druhý raz do osemfinále UEFA Youth League.


Jeden z hlavných strojcov ligového titulu v sezóne 2009/10 a úspešného účinkovania v Lige majstrov či Pohári UEFA. Mário Pečalka strávil veľkú časť svojej hráčskej i trénerskej kariéry v žltozelenom, ktorý mu podľa vlastných slov prirástol k srdcu. V mládeži Šošonov pôsobil v poslednej dobe ako asistent trénera mladších dorastencov. 

"Chcel by som klubu poďakovať za príležitosť ako hráč i tréner. Strávil som tu, obrazne povedané, možno aj štvrť života a vždy na to budem spomínať iba v dobrom. Do budúcnosti prajem klubu všetko dobré, aby sa mu darilo napĺňať svoje ciele. Určite budem naďalej sledovať, ako sa Šošonom darí."


Tréner starších žiakov sa so Šošonmi lúči po úspešných rokoch. Daniel Mrázik dosiahol za ten čas viaceré úspechy najmä s kategóriami U15 a U14.


O nových tréneroch v Akadémii MŠK Žilina vás budeme čoskoro informovať. 


Facebook