Dávid Ďuriš so Šošonmi až do konca roka 2026

Po Kikovi Barim tento týždeň predlžujeme zmluvu s ďalším nosným hráčom Šošonov. Jediný zástupca MŠK na nedávno skončenom EURO 2024 Dávid Ďuriš predlžuje zmluvu so svojím rodným klubom o ďalší rok a pol. S vedením žltozelených sa dohodol na novom kontrakte do 31. decembra 2026


august zakončíme trenčínom


svojimi výkonmi prispieť k najvyšším cieľom

Na jeseň 2023 predĺžil zmluvu, aby si na jar vyskúšal svoju prvú zahraničnú výzvu. V Taliansku vyzrel, aby teraz bohatší o skúsenosti zo Serie B či júnového EURA v Nemecku znova pomáhal svojimi výkonmi žltozeleným. A aby sa mohol naplno koncentrovať iba na futbal, kontrakt, pôvodne končiaci na konci tejto sezóny, predĺžil. 

Dávid Ďuriš je zmluvne Šošonom do konca roka 2026.

"Ako som už viackrát deklaroval, Žilina mi dala všetko. Okrem iného naposledy aj možnosť vyskúšať si zahraničnú výzvu. Teraz som aktuálne nastavený odovzdať MŠK všetko a zlepšovať svoje slabé stránky, aby bol zo mňa ešte lepší hráč. Ako som spomínal aj v podcaste, predošlé obdobie bolo pre mňa hektické, no poučné do budúcna."

"Aktuálne sa chcem v Žiline plne sústrediť na futbal a tímové ciele, ktoré sú najvyššie a chcem k ich naplneniu prispieť svojimi výkonmi."

Facebook