Vahan Bichakhchyan 3. najlepší futbalista v Arménsku za rok 2020
V posledné dni roka 2020 zverejnila Futbalová federácia Arménska (FFA) oficiálne výsledky ankety Hráč roka. Podľa očakávania zvíťazil kapitán tamojšej reprezentácie, hráč AS Rím a najväčšia hviezda Henrik Mkhitaryan. Druhé miesto obsadil hráč kazašskej Astany Tigran Barseghyan.

Všetkých šošonov však potešilo meno na tretej priečke, kde sa umiestnil náš Vahan Bichakhchyan, ktorého gólová produktivita v žltozelenom vyniesla až do národného výberu Arménska, čo sa podpísalo aj v ankete Hráč roka, kde skončil na bronzovom stupienku.


veľka pocta, vďaka celej žiline

Bronzové miesto si Vahan Bichakhchyan veľmi váži. Napriek všetkým okolnostiam to bol pre neho prelomový rok, v ktorom výraznejšie potvrdil svoj potenciál.

"Veľmi si vážim 3. miesto, je pre mňa poctou byť medzi ocenenými s takými skvelými hráčmi. Vďačím za to spoluhráčom - v klube i reprezentácii "A"-tímu, kde som sa tento rok objavil po prvýkrát a chalani ma prijali výborne. Rovnako patrí vďaka spoluhráčom z MŠK a celého realizačnému tímu, ktorí mi veľmi pomohli a vďaka nim sa cítim na ihrisku dobre, sebavedomo."

Čo si praje Vahan do nového roka, kde nás čaká vrchol sezóny? "Verím, že v roku 2021 dosiahneme svoje ciele s národným tímom Arménska i so Žilinou. Už sa nemôžem dočkať, kedy sa opäť zídeme v zimnej príprave na trávniku. Rovnako si prajem, aby sa skončilo obdobie bez fanúšikov na našom štadióne. Bez nich je to vždy o čosi chudobnejšie. Teším sa, keď sa znova vrátia," dodáva 3. najlepší futbalista Arménska za rok 2020.

Facebook