Šošoni tentokrát vlakom nabrali v utorok popoludní smer Jablonec
Po dlhých leteckých cestách do Gruzínska, na Cyprus či naposledy do Kazachstanu vycestovali Šošoni za svojím štvrtým súperom v kvalifikačných kolách Európskej konferenčnej ligy.

Znova už v utorok, pre čo najväčšie pohodlie žltozelených. Premiérovo ale vlakom, keďže vzdialenosť do Jablonca je z doterajších súperov jednoznačne tou najbližšou.


sme schopní urobiť jabloncu problémy

Päťhodinový let do Kazachstanu tentokrát vystrieda päťhodinová, ale pohodlná cesta vlakom zo Žiliny do Prahy. A odtiaľ už presun autobusom na sever Čiech. Našťastie žiaden časový posun ani exotickejšia krajina, už len klasický zaužívaný režim – streda bude totiž patriť tlačovej konferencii, mediálnym povinnostiam a predzápasovému tréningu na Štadióne Střelnice v Jablonci v čase štvrtkového výkopu. A práve vo štvrtok o 20:00 hod. už budeme hnať Šošonov za ďalším priaznivým výsledkom opäť aspoň vďaka televíznemu prenosu RTVS.

Aj pred touto cestou sme vyspovedali trénera Pavla Staňa, ku ktorému sa pridal so svojimi myšlienkami a pocitmi pred play-off Enis Fazlagić.

Facebook