Jakub Holúbek oficiálne šošonom!
MŠK Žilina

Ľavý obranca a čerstvý reprezentant Jakub Holúbek si odkrútil posledné povinnosti v Európskej lige a v piatok sa pridal k tímu Adriána Guľu. Nakoľko mal len minimálny čas na oddych, jeho prvý tréning v žltozelenom bol individuálny, keď absolvoval iba ľahký výklus.

"Som veľmi rád, že sa to celé uzavrelo a naplno sa môžem sústrediť na Žilinu," opísal prvé pocity v žilinskej tréningovej súprave 25-ročný univerzál. Na Jakubovi nebolo badať trojhodinový spánok a náročnú cestu z Viedne. Aké bolo prijatie spoluhráčov? "Kabína je mladá, takže verím, že si budeme rozumieť. Mám iba tie najlepšie pocity, už som sa sem veľmi tešil. So spoluhráčmi chcem víťaziť." Nebude žiadne prekvapenie, kam sa v šatni usadil. "Dostal som Jakubove Paurove miesto, takže som po ňom prebral aj "flek"," dodal rodák zo Soblahova, ktorý už v sobotu absolvuje s mužstvom predzápasový tréning a na súboj s Trenčínom bude trénerom k dispozícii.

Dlhší rozhovor s novou tvárou v žilinskom drese si budete môcť prečítať v predzápasovom bulletine už v nedeľu, v ktorom prezradí recept na svojich bývalých spoluhráčov. Povie aj to, ako prijal pozvánku do reprezentácie.

Facebook