Informácie pre fanúšikov pred súbojom proti Slovanu
Posledný domáci jesenný duel prinesie pod Dubeň rivala zo Slovana Bratislava, s čím súvisia niektoré zmeny. Znova pre čo najlepší a najbezpečnejší zážitok prinášame vopred informácie ohľadom predaja vstupeniek, ktoré si tentokrát zakúpite iba online až do výkopu stretnutia (nedeľa, 17:30 hod.), resp. do polčasu cez SMS vstupenku. Súboj nebude rizikový, preto nebude prebiehať predaj vstupeniek priamo na meno ani ďalšie špeciálne kontroly.

pokladne budú zatvorené

Záverečný zápas kalendárneho roka pod Dubňom bude kvôli blížiacim sa Majstrovstvám sveta 2022 v Katare už začiatkom novembra. Už túto nedeľu nás čaká atraktívny súboj proti Slovanu Bratislava. Pre bezpečnosť a čo najlepší futbalový zážitok s najmenej komplikáciami budú na tomto stretnutí nasledujúce zmeny:

  • VSTUPENKY na Slovan sa budú predávať iba online (aj detské vstupenky, ktoré sa následne budú pri vchodoch dôkladne kontrolovať).
  • SMS VSTUPENKY (budú sa predávať až do polčasu, to znamená v nedeľu do 18:15 hod.) do sektorov A,B,D,E,S zakúpite nasledovne v tvare:
    • MSK (vybraný sektor) na číslo 8866. Napríklad: MSK A na číslo 8866, MSK B na číslo 8866, MSK D na číslo 8866, MSK E na číslo 8866, MSK S na číslo 8866. Najlepšie dostupné miesto vám bude priradené automaticky.
      • Cena SMS vstupenky je 10€.
  • OTVORENÁ BUDE ZÁPADNÁ A SEVERNÁ TRIBÚNA. Pre hosťujúcich fanúšikov bude vyhradený sektor hostí na severnej tribúne.

Facebook