Dražba dresov ”Ružový október” už len do nedele
Sobota nebola iba o futbale, súťažiach a atmosfére… Bola aj o vyššom účele - starostlivosti o svoje zdravie a prevenciu. Pri príležitosti RUŽOVÉHO OKTÓBRA, mesiaca povedomia o rakovine prsníka, v sobotu symbolicky vyprevádzali Šošonov naše fanúšičky, mamy, manželky, naše Šošonky.

A práve 11 bielo-ružových dresov, v ktorých v sobotu vyprevadili Šošonov naše dámy, ide do verejnej dražby, kde môžete získať tento dres a zároveň podporiť neziskovú organizáciu, ktorá dlhodobo pomáha onkologickým pacientom.


opäť spoločne prispievame na dobrú vec, za to ďakujeme

Aliancia Nie rakovine, ktorej logo je vyobrazené na dresoch dievčat, vzdeláva a informuje o zodpovednosti a poctivej prevencii pred onkologickými ochoreniami, ktoré sú v dnešnej dobe čoraz rozšírenejšie. Z lásky k sebe, k svojim blízkym, z lásky k životu.

A práve 11 ružových dresov, ktoré putujú do verejnej dražby, môžete získať a zároveň podporiť neziskovú organizáciu NIE RAKOVINE

Stačí napísať sumu do dražobného príspevku (na Facebooku) nižšie. Jedenásť komentárov s najvyššie ponúknutou sumou získa dres.

Dražba trvá do nedele 6. novembra do 22:00 hod.


Ďakujeme, Šošoni, za vašu podporu, či už na ihrisku alebo mimo neho. 

Minimálna ponúknutá suma je 30€.

Zároveň sa môžete pridať do krokovej výzvy neziskovej organizácie.


Štatút súťaže a ochrana osobných údajov TU.

Facebook