Zlomiť oštary po repre pauzách i sériu s Dunajskou

Po repre pauze prelaďujeme späť na ligovú nôtu. Pred Šošonmi i celým pelotónom je posledné kolo pred odvetami v základnej časti. Posledným súperom, s ktorým sa popasujeme v rámci aktuálneho ročníka Niké ligy, teda bude celok Dunajskej Stredy. Tabuľkové postavenie, herný štýl súpera i skalp DAC. Aj o tom bude reč v predzápasovom rozhovore s kormidelníkom MŠK Jaroslavom Hynkom.

Sobotné stretnutie, ktoré má naplánované výkop o 18:00 hod. pred kamerami Voyo, povedie ako hlavný arbiter Peter Kráľovič.


novinky u súpera

Celok zo Žitného ostrova nezachytil úvod sezóny, keď sa v Konferenčnej lige UEFA porúčal už v 1. kvalifikačnom kole po prehre s pre nás známou Dilou Gori z Gruzínska. Viaceré zmeny sa podpísali na mužstve trénera Adriana Guľu a jeho pomalšom rozbehu. Aj preto momentálne figuruje Dunajská Streda až na 6. mieste vyrovnanej tabuľky a doháňa zameškané. Zlepšenými výkonmi a najmä víťazstvami však DAC tabuľkou pomaly stúpa. Odchody Kalmára, Krstovića, Davisa či Blackmana sa snažia zaplniť novici ako Popović, Csinger, Čermák alebo Goure. 

Pri dueloch s Dunajskou Stredou však tabuľkové postavenie zohráva iba minimálnu rolu, tieto súboje môžu dopadnúť akokoľvek. Tri roky už to nedopadlo našou výhrou, najvyšší čas to zmeniť. Viac sa o súperovi dozviete v našom predzápasom Bulletine MŠK, ktorý dostanete zdarma pri vstupe na štadión.


Historická bilancia: ŽILINA – DUNAJSKÁ STREDA 65  17  22  26  88:84

kabína za tým ide

Pán tréner, v akom rozpoložení je tím po repre pauze?

"Po repre pauze sa na sobotu každopádne tešíme. Dedo dal gól, výsledky repre výberov boli zaujímavé a priaznivé, čo vždy pomáha. Chceme potvrdiť našu vzostupnú výkonnosť."

Ako je na tom káder?

"Chalani sa vrátili zdraví, nabúrať plány nám trochu môžu absencie Andreja Stojchevskeho a Henryho Adda po rozhodnutiach disciplinárky. O to viac budeme musieť zabrať ako tím. Ukázať, že máme široký káder schopný bojovať o vyššie priečky.“

Umelý trávnik pozná dokonale aj tréner hostí Adrian Guľa. Ten dlhodobo vyznáva štýl 4-3-3, my sme ho zmenili na 3-4-3. Čo to môže priniesť?

„Tréner Guľa hrá v tomto systéme dlho, no stále tam pridáva isté novinky. Pred začiatkom sezóny urobil viacero zmien, takže si to tam postupne sadá, posledné stretnutia zvládli. Tak ako niečo platí na náš herný koncept, dá sa prečítať aj zámer Dunajskej Stredy. Podbrezová to minule skúšala proti DAC-u s nejakým zámerom, ktorý im bol k úžitku, no nedoviedlo ich to k výsledku. Aďo môže poznať prostredie i umelku, na trávniku sú však hráči. Preto bude rozhodovať momentálne nastavenie, chyby a ich prípadné využitie. Sobota môže dopadnúť z môjho pohľadu akokoľvek.“

Skalp Trnavy máte, Dunajská Streda vám chýba...

„Pod mojím vedením sme proti nim ešte nevyhrali, to je zatiaľ pravda. Bez ohľadu na tieto série sme aktuálne vo fáze, kedy by nám výhra veľmi pomohla a ukázala naša silu. Od stredy sa pripravujeme v kompletnom zložení. Reprezentanti sa vrátili späť, tento režim už poznáme. Zápasy po repre pauzách nehráme vyslovene zle, ale zatiaľ sa nám to nepodarilo zlomiť. Kabína za tým ide a ja verím, že to v sobotu s podporou tribún príde.“


vstupenky iba online

Na sobotné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na sobotný zápas proti Dunajskej Strede bude prebiehať iba online:


parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Uhoľnú ulicu)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn)
    • Na duel proti Dunajskej Strede môžete využiť NOVÝ ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice (musíte ísť na Kysuckú ulicu a cez kruhový objazd pokračovať smerom na Martin) priamo k západnej aj za východnú tribúnu (viď mapka).

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý bude bývať otvorený na všetkých ligových stretnutiach novej sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v sobotu otvorený od 16:00 - 18:45 hod.


polčasový kvíz, si pripravený?

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja, samozrejme, neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o plnú tašku novinky Treska Cottage od PRETO Ryba Žilina, poukážku do Starej Menzy na Hlinách v hodnote 50€ a mikinu DOXXbet.


bulletin pred zápasom

Aj proti Dunajskej Strede sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o tabuľkovom postavení či spackaných Michalovciach očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera a iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Sobotný duel 11. kola, ktorá má na Štadióne MŠK výkop o 18:00 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Peter Kráľovič. Na čiarach mu asistujú Ján Pozor. Adam Jekkel.


priamy prenos

Stretnutie proti Dunajskej Strede budete môcť sledovať naživo iba na portáli VOYO.

Facebook