Zapoj sa do súťaže o nové kalendáre a diáre MŠK na rok 2020
Okrúhly rok 2020 sa blíži a s ním prídu do Fanshopu MŠK aj ďalšie výnimočné kalendáre a diáre plné šošonov, v ktorých prepojíme minulosť, súčasnosť i našu budúcnosť.

Teraz navyše môžete získať v súťaži hneď dva balíčky týchto originálnych kalendárov a diára MŠK.


Ako každý rok, tak aj ten nasledujúci okrúhly prinesie so sebou do klubu MŠK Žilina výnimočné, pamätné kalendáre a diáre, ktoré nesmú chýbať u žiadneho šošona.

Aj tentoraz sme si pre vás pripravili nástenný a stolový kalendár a rovnako tak diáre - týždenný, resp. denný.


nástenný kalendár | spojenie tradícií

  • V nástennom kalendári tentoraz uvidíte 12 jedinečných fotiek šošonov v krojoch spolu s dievčatami z folklórneho súboru Rozsutec. Najkrajšie miesta žilinského regiónu a k tomu aj popis krojov, v ktorých sú oblečené naše páry.

stolový kalendár | spojenie generácií

  • Najmladší šošoni sa stretávajú so svojimi úspešnými predchodcami z Akadémie MŠK. Hráči "A"-tímu sa vracajú na svoje rodné trávniky v Zástraní, Hornom Hričove či Nezbudskej Lúčke, kde niektorí z nich začínali s futbalom.

súťaž

PRETO sme si pre vás pripravili súťaž na našich sociálnych sieťach nFacebookuInstagrame o 2 balíky (nástenný + stolový kalendár + diár MŠK 2020). Stačí v komentári pod príspevkom označiť osobu, ktorej by si venoval druhý balíček. 

Súťaž prebieha do konca novembra, t.j. do 30. novembra, do 23:59 hod.

O samotnej dostupnosti vo Fanshope MŠK budeme informovať. S istotou však budú dostupné 1. decembra na domácom zápase proti Slovanu Bratislava.

Facebook