Vahan s novou zmluvou do konca roka 2023
Pred vrcholom jesene prišla z kabíny MŠK Žilina výborná správa. Vedenie futbalového klubu MŠK Žilina sa dohodlo na ďalšej spolupráci s arménskym tvorcom hry Vahanom Bichakhchyanom.

Služby 22-ročného reprezentanta, ktorý je jedným z našich kľúčových hráčov, si vedenie Šošonov poistilo do 31. decembra 2023.


česť jedným zo Šošonov

Aktuálna zmluva mala Vahanovi Bichakhchyanovi vypršať počas budúceho leta, arménsky reprezentant však s radosťou predĺžil svoj kontrakt so Šošonmi, ktorý trvá už od roku 2017.
"MŠK Žilina je pre mňa už ako rodina, štyri roky som tu a cítim sa v Žiline ako doma. Šošoni pre mňa znamenajú veľmi veľa a byť jedným z nich je pre mňa česť. Zmluva sa mi preto predlžovala len a len dobre," hovorí Vahan. 

Naše číslo 11 má len tie najvyššie ciele. "Ambície sú v tomto klube vždy vysoké, a to ma posúva vpred. Teším sa na ďalšie výzvy a verím, že budeme robiť našim fanúšikom radosť. Raz Šošon, navždy Šošon. To je aj môj prípad. Urobím maximum, aby sme dosiahli spoločné ciele," dodáva Vahi po podpise novej zmluvy.

Facebook