V stredu 7. augusta prípravák proti cyperskému Apollonu pod Dubňom

Nie je to tak dávno, keď sme v krásnom a najmä víťaznom dvojzápase zdolali cyperský Apollon Limassol v rámci kvalifikačného kola Konferenčnej ligy. Po troch rokoch sa stretneme pod Dubňom opäť, tentoraz iba v rámci prípravného stretnutia, keďže Cyperčania, vedení naším bývalým trénerom Adrianom Guľom, budú začiatkom augusta na predsezónnom sústredení na Slovensku.

Prípravný duel sa odohrá v stredu 7. augusta o 16:30 hod. na Štadióne MŠK Žilina. VSTUPENKY už v predaji!


cenná zahraničná konfrontácia

V lete sme do Žiliny v rámci prípravákov nedoniesli zahraničného súpera, napokon však prišla ponuka od cyperského Apollonu, hoci už medzitým začne liga. Viac prezrádza športový manažér Karol Belaník

"Cyperský klub nás prostredníctvom Adriana Guľu kontaktoval s možnosťou odohratia prípravného stretnutia, keďže sa pred sezónou pripravujú na sústredení v Šamoríne. Hoci ide o atypický termín, stále to je cenná zahraničná konfrontácia, kvalitný protivník, preto sme neváhali a prijali toto meranie síl. Navyše Cyperčania pricestujú do Žiliny, a my tak môžeme našim fanúšikom ponúknuť okrem ligových stretnutí i zápas so zahraničným celkom. Veríme, že to splní účel."


režim zápasu

Držitelia permanentiek budú mať vstup na tento duel zdarma, otvorená však bude iba západná tribúna (držitelia permanentiek z východnej tribúny budú mať vstup rovnako zabezpečený zdarma v sektore C).

Ceny pre ostatných budú nasledovné: 

  • 6 € muži
  • 3 € ženy, deti (do 16 rokov), dôchodcovia

Catering vo VIP priestoroch nebude zabezpečený ako na ligových stretnutiach, bufety však budú otvorené.


VSTUPENKY už v predaji!


Facebook