V jedenástke sezóny Miroslav Káčer, Ján Bernát objavom roka
V nedeľu večer sa konalo slávnostné vyhlásenie pravidelnej ankety Jedenástka sezóny. Po roku sa v nej objavil znova, teraz už bývalý hráč, Miroslav Káčer a opäť sme brali cenu aj v kategórii Objav sezóny, ktorú jednoznačne ovládol náš najlepší strelec Ján Bernát.

zásluha klubu, trénerov, spoluhráčov

Čerstvo skončený ročník Fortuna ligy 2019/2020 uzavrela pravidelná anketa Jedenástka roka. Na slávnostnom galavečere v Bratislave sme mali v nominácii ankety Únie ligových klubov (ÚLK) hneď dvojité zastúpenie.

Po roku putuje cena Objav roka znova do Žiliny. Už tretí rok v rade ju vyhráva šošon, keď Samuela Mráza a Róberta Boženíka doplnil tohtoročný víťaz, 19-ročný Ján Bernát. Jano odohral premiérovo celý ročník a s deviatimi gólmi bol nielen naším najlepším strelcom, ale aj najlepším slovenským zakončovateľom vo Fortuna lige. Aj preto sa zaradil aj do najlepšej jedenástky do 21 rokov.

"Ocenenie pre objav sezóny ma veľmi potešilo, takisto zaradenie do najlepšej zostavy do 21 rokov, veľmi si to vážim. Ďakujem rodine, priateľke za každodennú podporu. Takisto klubu za podmienky a hlavne trénerom a spoluhráčom, vďaka ktorým som mohol stáť dnes na pódiu," hovorí k svojmu oceneniu rodák z Prešova.


rád, že reprezentuje rodný klub

Po roku sa znova medzi najlepšou jedenástkou objavil náš odchovanec a teraz už bývalý hráč, Miroslav Káčer. "Kačka" bol v základnej časti s kapitánskou páskou jasným lídrom šošonov, ktorý nechýbal na trávniku ani minútu a v 22. koloch zaznamenal štyri presné zásahy.

"Som rád, že aj keď už nie som súčasťou MŠK, mohol som na galavečere reprezentovať môj rodný klub. Veľmi ma teší, že som sa medzi najlepších dostal druhú sezónu po sebe a že som v základnej časti dopomohol svojimi výkonmi k 2. miestu," hovorí Miroslav Káčer.


KOMPLETNÉ VÝSLEDKY

Facebook