V 4. kole Slovnaft Cupu do Osrblia v stredu 16. októbra

Posledný septembrový deň patril žrebu 4. kola Slovenského pohára, ktorého súčasou sú aj futbalisti MŠK Žilina. Tí o postup do osemfinále Slovnaft Cupu zabojujú proti štvrtoligistovi z TJ Partizán Osrblie v stredu 16. októbra o 15:00 hod.

VSTUPENKY V PREDAJI



cestujeme na stredné Slovensko

Pondelkový žreb v sídle Slovenského futbalového zväzu rozhodol, že zverenci Miša Ščasného pocestujú po Hornom Hričove a Námestove k účastníkovi majstrovstva regiónu - IV. ligy SsFZ. V tomto kole sa ešte nemohli medzi sebou stretnú zástupcovia Niké ligy.

Nᚠsúper z Osbrlia, ktoré patrí do okresu Brezno, hral ešte v sezóne 2021/22 okresnú súaž. Cez šiestu ligu sa dostalo Osrblie do piatej a dnes je účastníkom najvyššej regionálnej súaže – IV. ligy Stred. Rovnako úspešne postupuje aj týmto ročníkom Slovnaft Cupu, keď postupne vyradilo Jelšavu, Rimavskú Sobotu a naposledy aj pre nás známe Príbelce v prestrelke 5:3. Čaká nás tak ďalší zaujímavý a ambiciózny celok, v ktorého kádri sú aj bývalí ligisti. K tomu zároveň aj krásna lokalita, ktorá bola preslávená najmä vďaka centru slovenského biatlonu, ktoré hostilo viaceré medzinárodné podujatia. 

Stretnú sa tak dva kluby vyznávajúce predovšetkým žltú farbu, s Osrblím nás totiž spájajú takmer identické klubové farby. Aj do tretice tak pohárový duel tohtosezónnej edície odohráme pravdepodobne v zelených dresoch. Veríme, že aj do tretice nám prinesú želaný postup.

Facebook