Uzavretie parkoviska za západnou tribúnou, posledný domáci zápas v Trenčíne

Po začiatku rekonštrukčných prác na parkovacom dome za západnou tribúnou sa začalo s ďalšími prípravnými prácami v súvislosti s chystanou výstavbou novej tréningovej plochy. Preto je parkovisko P1 za západnou tribúnou od 16. apríla pre fanúšikov i ostatných návštevníkov Štadióna MŠK Žilina uzatvorené, výnimka platí iba pre návštevníkov Treska baru počas otváracích hodín (viď mapka nižšie).

Zároveň chceme vopred informovať fanúšikov, že pôvodne domáci zápas 10. kola nadstavby proti Dunajskej Strede odohráme 18. mája na štadióne v Trenčíne. 

V sobotu 27. apríla privítame Trnavu. Vstupenky sú už v predaji.



výnimka iba pre návštevníkov treska baru

Na základe avizovaných informácií o rekonštrukciách v okolí štadióna a aj na ďalších priľahlých plochách je potrebné počítať s obmedzeniami pohybu a parkovania. Prvotne išlo o čiastočné uzatvorenie parkovacieho domu P2, pričom od utorka 16. apríla sa uzatvorí i celé parkovisko P1 za západnou tribúnou - spolu s ním i vjazd od Holiday Inn. 

Sprístupnené bude iba pre návštevníkov Treska baru (pondelok až piatok od 6 do 16 hod.) podľa orientačného plánu. 

Rekonštrukčné práce potrvajú na štadióne i v jeho bezprostrednom okolí niekoľko mesiacov, preto odporúčame aj smerom k novej sezóne cestovať na zápasy vlakom, autobusom či MHD a následne sa presunúť na štadión pešo popod železničnú stanicu tunelom.

Zároveň by sme radi informovali aj o ďalších zmenách, ktoré čoskoro nastanú:

  • POKLADŇA i FANSHOP MŠK sa presunú čoskoro, resp. od novej sezóny späť na južnú tribúnu k Sieni slávy MŠK. O presných termínoch budeme čoskoro informovať. 

Okrem duelu 10. kola nadstavby proti Dunajskej Strede, ktorý sa odohrá 18. mája na štadióne v Trenčíne, by sa prípadne aj ďalšie play-off zápasy o Európsku konferenčnú ligu UEFA odohrali mimo Štadióna MŠK.

Facebook