Už v piatok vyzveme Slovan

Takmer po mesiaci nás čaká domáci duel na Štadióne MŠK Žilina. A nie je kvalitnejšej a zároveň atraktívnejšej previerky ako proti majstrovskému Slovanu. Nabitý apríl pod Dubňom odštartujeme už v piatok predohrávkou 4. kola skupiny o titul. No čo, Šošoni, prekvapia nás žltozelení, prekvapia belasých? Buďte s nami pri tom na tribúnach, ideme do "finále" ročníka 2023/2024. 

Piatkový televízny duel pred kamerami Nova Sport (aj za prítomnosti VAR), ktorý má výkop o 17:30 hod., povedie ako hlavný arbiter Erik Gemzický.

Vstupenky na všetky tri duely v predaji online.

novinky u súpera

Do tretice sa dočkáme? Myslíme tým naše jarné stretnutia proti belasým, keďže sme neuspeli ani v ligovej premiére roka 2024 ani v osemfinále Slovnaft Cupu. Tentoraz je už Slovan v situácii, kedy ho o majstrovský titul môže obrať už iba teoretická šanca. My sme, naopak, po dlhom čase klesli z 2. priečky. Po dvoch prehrách potrebujeme bodovo zabrať a odraziť tak útok tímov, ktoré sa nachádzajú v tabuľke pod nami. Proti Slovanu ale môžeme len prekvapiť, čo môže byť našou výhodou. Viac sa o belasých novinkách (nielen v kádri) dozviete v Bulletine MŠK. 


Historická bilancia: ŽILINA – SLOVAN  147 46  28  73  187:269

naša hra, naše zbrane

Kabína trénera Jaroslava Hynka sa v ďalšom vyrovnanom zápase musela skloniť pred efektívnejším súperom. Ako si vyhodnotili žltozelení duel v Trnave?

"Ak budeme chcieť nakopávať lopty a bojovať vo vzduchu, na čo nemáme postavené družstvo…, tak nám to asi nedonesie želaný výsledok. Keď však vidíme u hráčov dôsledné dodržiavanie taktických pokynov, prinesie nám to viac a sme nebezpečnejší. Z tréningu musíme prenášať do stretnutia viac vecí, a to sa nám darí momentálne v menšom objeme, ako by sme chceli."

Po jednom rivalovi nás čaká ihneď druhý, tentoraz doma.

"Trnava nás ničím neprekvapila, bolo to v podstate o nás  ako nájdeme cestičky k bráne. Herne sme ich našli iba dvakrát, a to je málo. Potrebujeme toho viac, aby sme boli úspešní. O to viac si potrebujeme vážiť loptu, keď ju máme. Späť ku Slovanu, tréner Weiss má skúsených hráčov, ktorí majú efektivitu a prechodovú fázu na top úrovni. Sami sme sa o tom presvedčili."

S čím vyrukujeme na Slovan tentokrát?

"Naposledy sme v pohári zvolili proti belasým inú taktiku, niekedy nám hra z bloku niečo prinesie, bol to Slovnaft Cup na jeden duel. Nie je to ale naša "šálka kávy". Naše DNA je útočná hra, kombinácie a dynamika. Každého baví, keď strieľame góly. Tie nám prinesie iba naša hra, naše zbrane. Verím, že ich v piatok predvedieme fanúšikom."


vstupenky online

Na piatkové stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na piatkový zápas proti Slovanu bude prebiehať:

  • na pokladni pri Holiday Inn (žltá búdka) 15:30 - 18:15 hod.
  • online cez náš WEB (až do polčasu - to znamená do 18:15 hod.)

parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Ľavobrežnú - nový zjazd)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn alebo Ľavobrežnú - nový zjazd)
    • Na duel môžete využiť ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice (musíte ísť na Kysuckú ulicu a cez kruhový objazd pokračovať smerom na Martin) priamo k západnej aj za východnú tribúnu (viď mapka).

zaži maskota či animátorov, zaži rodinný sektor 

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v piatok otvorený od 15:30 - 18:30 hod.


polčasový kvíz

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja neodídu naprázdno. Tentoraz hráme:

  • o wellness zdarma pre celú rodinu,
  • o večeru grátis,
  • či o vlastný dizajn vašich futbalových chráničov od partnera Specialforfans Ján Mikulík MiMi, ktorý sa zaoberá výrobou chráničov, ktoré nosia aj hráči MŠK Žilina.

bulletin pred zápasom

Aj proti Slovanu sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o taktikách súpera v porovnaní s tou našou očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera,
  • o chystaných akciách Akadémie MŠK,
  • o povinnostiach i príhovore Tomáša Hubočana,
  • ale aj o iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Piatkový duel 4. nadstavbového kola, ktorý má v sobotu na Štadióne MŠK výkop o 17:30 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Erik Gemzický. Na čiarach mu asistujú Milan Štrbo a Martin Vitko.


priamy prenos

Televízny duel budete môcť sledovať aj za asistencie systému VAR naživo na Nova Sport a na internetovom portáli VOYO.


Facebook