Tomáš Nemčík s novou zmluvou do júna 2024
Futbalový klub MŠK Žilina sa tesne pred víkendovým ligovým kolom dohodol na ďalšej spolupráci s odchovancom Akadémie MŠK Žilina Tomášom Nemčikom. Služby 20-ročného stopéra, ktorý sa čoraz častejšie objavuje v zostave MŠK, si vedenie Šošonov poistilo do 30. júna 2024.

obojstranná spokojnosť po predĺžení spolupráce

Nášmu odchovancovi a zároveň členovi reprezentačnej "21"-tky Slovenska končil aktuálny kontrakt so svojím rodným klubom na konci tohto kalendárneho roka. Jeho predĺženie bolo iba otázkou času. Teraz prišlo k jeho spečateniu, a tak bude Tomáš Nemčík obliekať žltozelené farby ďalších dva a pol roka.

"Som veľmi rád, že klub preukázal záujem predĺžiť so mnou zmluvu. Cítil som to rovnako. Chcem sa stále zlepšovať a napredovať v skúsenostiach tu v mojom rodnom klube. Nový kontrakt je pre mňa veľká motivácia do ďalšej práce či už v zápasoch alebo na tréningoch," hovorí bezprostredne po podpise "Čupo". 

"Najbližšie ambície sú jasné - pobiť sa vo zvyšných zápasoch o Európu, pretože sú to úplne iné skúsenosti pre každého jedného z nás. Urobím všetko preto, aby som klubu splatil dôveru a pomáhal mu k úspechom, ktoré k nemu jednoznačne patria," dodáva žltozelený rodák z Hričova, ktorý si proti Seredi počas víkendu môže pripísať svoj 23. štart za "A"-tím.

Facebook