”Takýto zápas si nepamätáme,” znie zo šatne Šošonov

Duel, v ktorom defenzívy totálne zhoreli na úkor korenia futbalu - gólov. Okrúhlych 10 presných zásahov, ktoré spravili z derby proti Dukle jednoznačne najgólovejšie stretnutie sezóny. Piatkovú predohrávku 2. nadstavbového kola si užívali najmä nestranní diváci, po záverečnom hvizde sa k nim pridali aj Šošoni. Tí si totiž mohli zhlboka odfúknuť. Kým v prvom polčase to ešte vyzeralo na klasický futbalový duel, prestávka z toho spravila doslova exhibíciu. Našťastie padali góly najmä do bystrickej siete, a tak si žilinský fanúšik po dva a pol roku mohol vychutnať šesť strelených gólov.

Čo hovorí na gólovú prestrelku pri svojej ligovej premiére za MŠK brankár Matej Slávik? Gólovú prestrelku zhrnul aj obranca Kristián Bari


silný tím, tímové víťazstvo

Gólové hody naštartovala už 7. minúta a ukončil ich až nadstavený čas. Nervy pre trénerov, čierny deň pre defenzívy a plodná úroda pre útočníkov. K tomu smolné zranenie našej brankárskej jednotky, odvolaná penalta a najmä góly. Veľa gólov, a teda veľa gólových radostí a kričania strelcov. Aj vy ste trochu zachrípli? Nečudujeme sa.

Zápas okrem trénerov na tlačovej konferencii pred mikrofónom zhodnotila dvojica Matej Slávik a Kristián Bari.


Facebook