Takto sme si predstavovali vstup do ligy, výhru venujeme ”Fazlovi”
Azda najmenej očakávaný strelec zo základnej jedenástky, ktorého na listine strelcov čakal iba málokto. Martin Králik dokázal dvakrát zužitkovať štandardnú situáciu v úvodných meraniach síl a nielen defenzívnymi zákrokmi sa podpísal pod úvodných šesť bodov v tabuľke.

Tradičná defenzívna opora šošonov Martin Králik, ktorý je známy najmä svojimi obrannými zákrokmi, predvádza v úvodných meraniach novej sezóny spoľahlivé výkony. S Filipom Kašom si to riadi v stopérskej dvojici, no lopta si ho nachádza aj pred bránou súpera. A nielenže si ho nachádza, ale aj smeruje z jeho kopačky, resp. chrániča do siete. 

"Mates" je s dvomi gólmi spolu s mladíkom Jánom Bernátom aktuálne najlepším strelcom mužstva šošonov. Ako videl duel proti Trnave? Čo hovorí na svoju streleckú mušku a ako hodnotí vstup do sezóny?

vytlieskaný tínedžer

V 83. minúte schádzal z ihriska stredopoliar Ján Bernát. Aj on strelil po Michalovciach ďalší ligový gól. Premiérovo doma, premiérovo pred fanúšikmi žltozelených. Hoci ho na jar ešte nik poriadne nepoznal, teraz začína tento rodák z Prešova na seba pútať čoraz väčšiu pozornosť. To si všimli aj fanúšikovia šošonov, ktorí mu to oplatili tým najlepším možným spôsobom - zaslúženým potleskom. 

"Pri schádzaní dole z hracej plochy to bol pre mňa úžasný pocit. Každý chalan, ktorý hrá za Žilinu, sníva o tom, že ho diváci pri odchode z trávnika vytlieskajú a mne sa to práve v zápase s Trnavou splnilo. Bol to krásny moment, som zaň veľmi vďačný a teším sa z neho. Ďakujem aj divákom za dobrú atmosféru. Dúfam, že sme ich potešili víťazstvom a príde ich aj na zápas s Trenčínom minimálne toľko ako na Trnavu," hovorí Jany, ktorý sa pomaly začína udomácňovať v stredovej formácii šošonov.

Facebook