Spoločne za víťazstvami

Už 7 rokov a pokračujeme ďalej


dôvera a spoľahlivosť

Spolupráca silných lokálnych značiek, ktoré zviditeľnujú žilinský región, pokračuje. Dlhoročné partnerstvo týchto dvoch žilinských značiek je výsledkom zdieľania rovnakých hodnôt, pričom spoločne môžeme napredovať ešte výraznejším krokom vpred. 

Vďaka vozovému parku od Auto Becchi a žltozeleným farbám na autách znova ľahko rozpoznáte Šošonov na cestách po celom Slovensku.

"Naša spolupráca vznikla ešte v majstrovskej sezóne 2016/2017, pričom slovo dôvera a spoľahlivosť najlepšie vystihuje doterajšie partnerstvo. S futbalom je spojené cestovanie či presný time management, a preto potrebujeme mať za sebou silného a spoľahlivého partnera v oblasti dopravy a logistiky. Sme radi, že sa už dlhoročne môžeme spoľahnúť na lokálneho predajcu Auto Becchi, s ktorým nás okrem lásky k žilinskému futbalu spája drajv, vytrvalosť a neustále napredovanie," hovorí riaditeľ MŠK Žilina Karol Feranec.

Pokračovaniu spolupráce sa teší aj Branislav Jakubov, riaditeľ spoločnosti Auto Becchi.

"Sme radi, že po ťažkom období viacerých kríz sa podarilo obidvom spoločnostiam zhlboka nadýchnuť a pokračovať v partnerstve, ktoré je pevnejšia ako predtým. Naša spolupráca je spojená ako aj po minulé roky prostredníctvom „slovenskej“ značky Kia. Spoluprácu sme však obohatili o tradičnú značku v oblasti motoršportu - Alfa Romeo, ktorá je dlhodobo synonymom športovej DNA. Veríme, že vďaka tejto spolupráci nadviažeme na doterajšie obchodné úspechy Auto Becchi a športové úspechy MŠK Žilina."

Šošoni okrem spomínaných značiek Kia a Alfa Romeo budú od Auto Becchi využívať aj vozidla značiek Jeep a Fiat.


Facebook