Šošoni v Streetfoodie už vo štvrtok - kto príde obsluhovať?

Futbal a dobré jedlo idú jednoznačne k sebe. Už sa z toho stala tradícia a my sme veľmi radi, že už tretí rok môžeme pomáhať vďaka chutnej a hlavne dobročinnej akcii v reštaurácii Streetfoodie (Hviezdoslavova ulica - pri stanici).

A keď hovoríme o tradícii, Šošon burger je späť. Typicky žltozelený, pričom z každého predaného burgra poputuje suma 2€ na OZ Náruč v Zádubní.

Burger už je v predaji, no a vo štvrtok 5. septembra ťa medzi 16:00 - 20:00 obslúžia samotní Šošoni. 

Konkrétne Miro Káčer, Tomáš Jaššo, Krisztián Bari a James Ndjoungoue. 


znova ideme jedlom pomáhať

Aj tretie leto, resp. jeseň bude menu v reštaurácii Streetfoodie (na Hviezdoslavovej ulici 10) zdobiť žltozelený špeciál. Ten už môžete ochutnať, no predsa len inak bude chutiť, keď vám ho donesú samotní Šošoni. A to vo štvrtok 5. septembra od 16:00 hod. prídu opäť samotní Šošoni - štyria čašníci a pochopiteľne aj náš maskot Šošon.


Jeden z hráčov - konkrétne Timo Hranica si to na vlastnej koži vyskúšal, ako sa chutný Šošon burger pripravuje. Čo hovoríte, dali by ste si? Stačí prejsť pár metrov od štadióna a ste tam. 



Nezabudnite, že držitelia permanentiek MŠK Žilina majú v reštaurácii Streetfoodie stálu zľavu 10 % na celú objednávku, s permanentkou alebo vstupenkou v deň domáceho zápasu dokonca zľavu 20 %.

Facebook