Sme schopní zdolať Slovan aj do tretice?

Pri pohľade na fotku vyššie si všetci želáme zopakovať výsledok i atmosféru z novembra, z nášho predošlého domáceho zápasu proti Slovanu. Tentoraz to však bude podstatne náročnejšie, Slovan je totiž z Európy von a body si v hre o titul už nemôže dovoliť strácať. My sa však znova môžeme postarať len a len o prekvapenie. A za tým pôjdeme aj s vašou podporou.

Nedeľný hlavný chod, ktorý má po predkrme v podobe predpoludňajšieho zápasu B-tímu pod Dubňom výkop o 15:30 hod., rozhoduje ako hlavný arbiter Peter Kráľovič. Vstupenky sú v predaji iba online.


novinky u súpera

Na posledné dve stretnutia proti Slovanu sa spomína veľmi dobre. Tak ako sme si dlho museli proti belasým počkať na trojbodový zápis, tak sa to teraz podarilo hneď dvakrát za sebou. Aj napriek tomu je pred nedeľným súbojom pod Dubňom favorit jasný. Slovan mal anglický týždeň aj pred týmto duelom proti Šošonom. Nešlo však už o európske zápasy, ale "len" o semifinále pohára, v ktorom si na Záhorí zabezpečili miestenku v májovom finále, ktoré bude po roku reprízou proti Trnave spred roka. Hoci proti Skalici sa natrápil viac, než sa predpokladalo a čakalo. V stredu totiž spečatil svoj postup až po predĺžení.

Zverenci trénera Vladimíra Weissa staršieho sú v lige po výhre nad Dunajskou Stredou stále na dostrel spomenutého DAC-u, ktorý rovnako v nedeľu čaká náročný súboj na pôde trnavského Spartaku. Rozdiel troch bodov zaručuje otvorený boj o titul pravdepodobne do posledného kola.


baviť fanúšikov odvážnou hrou

„Žilina nás prevýšila...,“ povedal tréner Trnavy na tlačovej konferencii. Nám to síce dva body nepripočíta, no oproti vzájomnému zápasu z októbra to bol jednoznačne z našej strany lepší duel. Vníma tento posun rovnako aj tréner Jaroslav Hynek?

„Či už Trnava prišla len brániť remízu, nemuselo sa jej to podariť. Za stavu 1:0 sme tam mali šance, kedy sme ju mohli položiť. O výsledku teda nerozhodol súper, ale z našej kvality sme zápas nezvládli do víťazstva. My sme „rozhodli o tom, že je z toho iba remíza. Oproti októbru sme sa určite zlepšili, zvýšili sme naše šance na góly. Určite nás však iba dobré výkony zakončené remízami alebo prehrami neuspokojujú.

Pripravíte nám prekvapenie proti Slovanu aj do tretice?

„Sme v skupine o titul, stále hráme o kvalitné umiestnenie, ktoré nám môže priniesť Európu. Stále hráme o sebavedomie v našej hre, o porovnanie si síl s najlepšími. Dvakrát sme Slovan dokázali zdolať a v nedeľu sa o to ideme pokúsiť znova. Nám by malo ísť o ukotvenie princípov. O to, že tomu, čo robíme, veríme a že nám to aj funguje. Celý týždeň sme na tím pôsobili tak, aby sme si aj v nedeľu udržali svoj výkon a znova si pripísali prekvapenie na úkor Slovana. Vieme, že to bude veľmi náročný súboj, no veríme, že nás fanúšikovia prídu podporiť a prídu sa presvedčiť, či sme toho schopní.“

Kormidelník si nemohol nevšimnúť zapĺňajúcu sa východnú tribúnu.

„Osobne som mal veľkú radosť, keď som oproti lavičke videl zaplnený rodinný sektor. Je to obrovská podpora. Za seba sa na západnú tribúnu nemôžem pozerať, lebo by som nevidel na ihrisko (smiech). Keď som však videl na východnej tribúne rodiny, ktoré fandili, tak to bolo skvelé. S Trnavou sme divákov dokázali pobaviť, rovnako tak proti Bystrici. Chceme a povedieme družstvo k tomu tak aj proti Slovanu, aby sme hrali odvážne a bavili fanúšikov," dodáva český lodivod, ktorému tentokrát bude pre kartový trest s istotou chýbať Andrej Stojchevski.


pokladňa zatvorená, vstupenky online alebo cez SMS

Na nedeľné stretnutie bude otvorená západná a východná (rodinný sektor) tribúna. Fanúšikovia, ktorí sú držiteľmi permanentiek na južnej tribúne, budú presunutí na západnú tribúnu (pomocou usporiadateľov).

Predaj vstupeniek na sobotný zápas proti Slovanu bude prebiehať iba online:

  • cez Ticketportal (až do polčasu - to znamená do 16:15 hod.),
  • alebo cez SMS vstupenku (rovnako do polčasu - do 16:15 hod.). Do rodinného sektoru nie je možné zakúpiť si SMS vstupenku.
    • Cena SMS vstupenky je jednotná - 7 €.

Fanúšikovia zo západnej tribúny môžu využiť aj bufety v bývalej Západnej reštaurácii a rovnako tak v Treska Bare.


Parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Uhoľnú ulicu)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn)

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor pre najmenších Šošonov, ktorý mal svoju novú premiéru na zápase proti Banskej Bystrici, zaplnil sa na Trnave a pokračujeme aj na Slovane.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.

vstupné
  • ŽENY A DETI 1€,
  • MUŽI 5€

Vstupenky je možné zakúpiť iba online cez Ticketportal.sk.

Zároveň je u držiteľov permanentiek zo západnej alebo južnej tribúny možné požiadať o presunutie svojej permanentky do rodinného sektoru. Stačí nás kontaktovať mailom na mskzilina@mskzilina.sk.

Aj napriek prebiehajúcej rekonštrukcii v okolí štadióna bude možné parkovať na parkovisku P3 za východnou tribúnou (vchod cez rampu na Uhoľnej ulici).


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v nedeľu otvorený od 13:30 - 16:15 hod.


polčasový kvíz, si pripravený?

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin, alebo to len tak natipuj. Prví traja, samozrejme, neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o pochúťky z Treska Baru, futbalovú loptu do Doxxbet či zľavový kód od 11teamsport.


bulletin pred zápasom

Aj proti Slovanu sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne. Dočítate sa v ňom o:

  • obmieňaní zostavy či faktore šťastia v súbojoch proti Slovanu očami trénera Jaroslava Hynka.
  • O detailnom rozbore súpera a iných produktoch našich partnerov.

rozhodcovia

Nedeľné 6. nadstavbové kolo, ktorá má na Štadióne MŠK výkop o 15:30 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Peter Kráľovič. Na čiarach asistujú Daniel Poláček a Martin Vitko.


priamy prenos

Stretnutie proti Slovanu budete môcť sledovať naživo iba na portáli VOYO.

Facebook