Slovnaft Cup začneme 28. augusta v neďalekom Hornom Hričove

Prestížny duel pre žilinský región a predovšetkým obec Horný Hričov. Šiestoligový klub TJ Horný Hričov, s ktorým nás spája hneď niekoľko trénerov či hráčov, totiž bude prvým súperom futbalistov MŠK Žilina v 56. ročníku Slovenského pohára.

Súboj 2. kola Slovnaft Cupu sa na štadióne Pod agátmi v Hornom Hričove uskutoční v stredu 28. augusta o 17:00 hod. Všetky bližšie informácie poskytne domáci klub ako organizátor podujatia.


august zakončíme trenčínom


Nemčíkovci, Káčerovci či ďalší, ktorých spája linka MŠK a Horný Hričov. Táto obec s približne 800 obyvateľmi je jednou z fanúšikovských základní Šošonov. No a vďaka víťazstvu v 1. kole Slovnaft Cupu nad favorizovaným štvrtoligovým Makovom 3:2 si hráči šiestoligistu zahrajú pravdepodobne životný duel. 

"Za sto rokov to bude najväčší zápas v histórii nášho klubu," povedal pre Sportnet prezident TJ Juraj Králik, pričom futbal v Hričove vznikol v roku 1925. No a my sme radi, že budúcoročnú storočnicu oslávime už s predstihom a vzájomný duel sa zapíše do kroniky hornohričovského futbalu.

Z pohárového duelu plánujeme už tradične vysielať aj priamy prenos prostredníctvom MSKZilinaTV.


Facebook