Slovnaft Cup: Vo štvrťfinále vonku proti Zlatým Moravciam
Vo štvrtok 8. apríla sa v sídle Slovenského futbalového zväzu uskutočnil žreb štvrťfinále Slovnaft Cupu. Medzi najlepšou osmičkou nechýbali po stredajšej výhre nad Podbrezovou ani futbalisti MŠK Žilina, ktorí spoznali svojho štvrtého súpera v 52. ročníku Slovenského pohára.

Žreb určil, že už budúci týždeň sa predstavíme v Zlatých Moravciach, kde v utorok odohráme Slovnaft Cup a rovnako u nich v nedeľu nastúpime aj v dueli Fortuna ligy.


dvakrát za jeden týždeň do moraviec

Po odohraní všetkých tohto-týždenných osemfinálových bojov Slovenského pohára sa ihneď žrebovalo aj štvrťfinále Slovenského pohára, ktoré Šošonom vo štvrtkovom žrebe prisúdilo súpera zo Zlatých Moraviec. S ViOn-om sa tak budúci týždeň stretneme hneď dvakrát - v utorok v spomínanom štvrťfinále Slovnaft Cupu, v nedeľu je zas na programe duel 5. nadstavbového kola Fortuna ligy. V oboch prípadoch cestujeme na pôdu súpera.

S Moravcami si tak zopakujeme štvrťfinálový pohárový súboj po 16 rokoch. V sezóne 2004/2005 sme zdolali ViOn v dvoch zápasoch 3:1, resp. 2:0. S klubom od rieky Žitavy sme sa stretli ešte aj v roku 2011, kde sme uspeli v semifinále po výhrach 3:0 a 1:0.

Výkop budúco-týždňového stretnutia je naplánovaný v utorok na 15:30 hod. a vy ho opäť budete môcť sledovať aj naživo. 


termíny ďalších kôl

Termín semifinále - 28. apríla (prvý duel) a 5. máj (odveta)

Termín finále - 19. mája

Po každom kole sa bude konať v zmysle rozpisu súťaží žreb.

Facebook