Slovnaft Cup: Pohár začneme u suseda z Bánovej 22. septembra
Povinnosti v Slovnaft Cupe si futbalisti MŠK Žilina odložili kvôli tým európskym až na druhú polovicu septembra. Už 53. ročník Slovenského pohára začíname tradične 2. kolom, v ktorom nebudeme cestovať ďaleko.

Vyzveme v ňom totiž treťoligistu z Bánovej.


treťoligista v 2. a aj v prípadnom 3. kole

Ešte v júli sa rozbehol v poradí 53. ročník Slovenského pohára vo futbale zápasmi úvodného kola. V nich sa predstavili iba mužstvá z tretej a nižších líg, a preto futbalisti MŠK Žilina odštartujú svoju cestu Slovnaft Cupom už tradične v 2. kole. 

A práve toto kolo prinesie zaujímavý "žilinský" súboj, v ktorom Šošoni pocestujú iba pár kilometrov zo svojho štadióna - do mestskej časti Bánová, kde hráva tamojšia TJ Jednota. Treťoligistovi sa podarilo v 1. kole zdolať piatoligovú Kotešovú 3:0, a tak ich čaká zápas proti zverencom Pavla Staňa, ktorý bude mať výkop v stredu 22. septembra o 15:30 v Bánovej.

V prípade postupu do tretieho kola by sme rovnako hrali proti treťoligistovi, nie však zo Skupiny stred, ale západ - presnejšie v Považskej Bystrici, ktorá sa postarala o prekvapenie v 2. kole pohára, kde vyradila druholigovú Dubnicu.


Pohárový duel opäť plánujeme vysielať aj na MŠKŽilinaTV.

Facebook