Pokračuje predaj permanentiek s novými výhodami, zľavami i súťažou + predaj aj online
Najvýhodnejšia vstupenka na zápas a ešte k tomu svoje stále miesto? Áno, hovoríme o permanentnej karte na novú sezónu.

Ty si náš 12-ty hráč aj v ročníku 2022/2023, a pre teba ostáva cena permanentky rovnaká. Navyše s novými výhodami, zľavami i súťažou ako poďakovaním za vernosť. Predpredaj odštartoval v utorok 28. júna.


držitelia permanentiek z minulej sezóny so zľavou i predkupným právom

Poďme na všetky podstatné informácie a výhody, ktoré ponúka celosezónna permanentka. 

Predtým ešte jeden dôležitý fakt - s permanentkou máš nielen svoje stále miesto, ale aj najvýhodnejšiu cenu (v prepočte na jeden fortunaligový zápas za menej ako 2€. A to nerátame ešte stretnutia Slovnaft Cupu či II. ligy). Majitelia permanentných kariet sú vždy zvýhodnení, ukázalo sa to aj behom minulej sezóny, kedy boli uprednostnení počas európskych predkôl v predpredaji, alebo mali v cene permanentky súboje mládežníckej Ligy majstrov. V prípade nepriaznivej epidemiologickej situácie a nariadení o limitovanom počte fanúšikov na štadióne, budú uprednostnení práve držitelia permanentiek.


  • Predaj permanentiek bude prebiehať v novom Fanshope MŠK na Západnej tribúne (pri schodoch do vchodu Treska Baru) - viď mapka.
  • Predaj permanentiek začína v utorok 28. júna (predajné dni sú vždy v utorok, stredu a vo štvrtok od 14-18 hod.) a potrvá do 29. júla.
  • Predkupné právo pre držiteľov permanentiek z minulej sezóny s 10% zľavou trvá od 28. júna do 7. júla. Po tomto termíne budú rezervované miesta pustené do voľného predaja. Ostatné zľavy uvádzame v grafike nižšie.
  • Permanentky sa budú predávať na Západnú a Severnú tribúnu (každý druhý rad - z preventívnych dôvodov kvôli nepredvídateľnej pandemickej situácii).
  • Permanentky majú platnosť na zápasy Fortuna ligy, II. ligy a Slovenského pohára - Slovnaft Cup.

najvýhodnejšie ceny

  • ZÁPADNÁ TRIBÚNA - sektory A, B, C, D, E - 40€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 2,5€ oproti jednorazovému vstupnému 7€).
  • ZÁPADNÁ TRIBÚNA - sektory VIP C, D - 80€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 5€ oproti jednorazovému vstupnému 10€).
  • SEVERNÁ TRIBÚNA - sektory R, S - 25€ (jeden ligový zápas máš tak v prepočte za 1,5€ oproti jednorazovému vstupnému 5€).

súťaž pre permanentkárov na prvom domácom zápase 24. júla

Vernosť je v tejto dobe čoraz vzácnejšia, a preto majú s novo zakúpenou (resp. obnovenou) permanentkou traja z vás možnosť vyhrať (podmienkou je uviesť pri nákupe permanentky svoju mailovú adresu ako kontaktný údaj pre možné sprostredkovanie výhry, a byť prítomný na prvom domácom zápase sezóny proti DAC v nedeľu 24. júla o 17:00 hod.).

  • Samotné ceny si pre vás necháme ako prekvapenie na neskôr

Výhercov budeme žrebovať počas polčasovej prestávky na zápase proti Dunajskej Strede práve 24. júla.


NAVYŠE každý držiteľ novej permanentky má automaticky zľavu:

  • 10% na nákup vo Fanshope MŠK.

ĎALŠOU VÝHODOU je:

  • že ideme s dobou, a tak si svoju permanentku budete môcť "hodiť" aj do mobilu, šetriť tak životné prostredie a mať žltozelenú permanentku stále pri sebe.

KLUBOVÉ KARTY

Zároveň oznamujeme, že platnosť klubových kariet sa definitívne ruší. Svoju starú klubovú kartu si však môžete vymeniť za najvýhodnejšiu permanentku s 5% zľavou.

Facebook