Pred Skalicou | Efektivita = góly = výhra

Čím skôr sa oklepať z predošlých dvoch prehier. Taký zámer majú hráči a určite je to aj želanie samotných fanúšikov. Preto sa nám naskytá ideálna príležitosť - piatková predohrávka, ktorou môžeme dať zabudnúť na dva neúspešné duely z minulých víkendov. Čaká nás však húževnatý tím zo Skalice, ktorý doteraz dokázal potrápiť každého súpera. Ako to bude vyzerať pod Dubňom?

Odpoveď nám dá piatkový podvečer, kedy od 17:30 hod. pred kamerami Nova Sport začne predohrávka 9. kola Niké ligy. Stretnutie povedie ako hlavný arbiter Ivan Kružliak.


novinky u súpera

Skaličania s príchodom novej sezóny urobili v kádri niekoľko zmien, zmena nenastala na trénerskej stoličke, na ktorej ostal sedieť Pavol Majerník. Ten Záhorákom vštepil hernú tvár, na ktorej sme sa vytrápili v úvodnom jarnom dueli minulej sezóny. Skalica síce nenazbierala doteraz mnoho bodov, no každého protivníka poriadne vytrápila. Však s nikým neprehrala o viac ako jeden gól, pričom niekedy hrali proti nej aj mimofutbalové okolnosti. 

Každopádne Šošonov čaká nepríjemný súper, ktorý nám jednoznačne nič neuľahčí. Viac si o jeho kádri i výsledkoch prezradíme v Bulletine MŠK, ktorý dostanete pri každom vstupe na štadión.


Historická bilancia: ŽILINA – SKALICA  7  3 1 3  10:8

naskočiť na novú sériu

Zlepšený výkon, no rovnaký efekt. Šošoni trpia v posledných dueloch na nízku efektivitu, čo potvrdzujú aj slová trénera Jaroslava Hynka.

"Do šancí sme sa dostali a je treba ich premieňať. Keď ich premeníte, tak sa hrá inak, potvrdí sa vám všetko snaženie, potvrdí sa vám emócia. Takže toto bol jeden z podstatných detailov. A aj keď súper možno nemal bohvieaký herný prejav a bol hrateľný, tak jednoducho využil to, čo mal, upokojil celý svoj výkon a mohol ísť za víťazstvom," hovorí na margo zápasu v Bratislave lodivod, no jedných dychom dodáva:

"V piatok potrebujeme naskočiť tak, aby sme chytili zase nejakú novú sériu. Verím, že tento tím má kvalitu na to, aby hral o vrchné priečky. A aj naša výkonnosť nás k tomu predurčuje." Zároveň lodivod žltozelených dodáva, že kritika zadných radov nie je úplne oprávnená.

"Teraz sme v útoku nedokázali potvrdiť ofenzívne snaženie, upokojiť to a uvoľniť určitým spôsobom našu defenzívu. Takže obrana vypadala preťažene, resp. nepresne. Žiaľ, my sme urobili jednu, dve chybičky, súper bol absolútne stopercentný a tvrdo nás trestal. Zažili sme to aj my v úvodných kolách, takže s tým máme skúsenosť. Verím, že aj toto "šťastie" pri zakončení preklopíme v piatok opäť na svoju stranu aj s podporou domácich fanúšikov."


pred výkopom gratulujeme

Pred samotným výkopom sa bude na čo pozerať. Krásneho životného jubilea sa totiž dožil náš bývalý brankár, tréner a funkcionár František Smak. Oceňovať budeme aj jedného z hráčov MŠK.


vstupenky iba online

Na piatkové stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na piatkový zápas proti Skalici bude prebiehať iba online:


parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Uhoľnú ulicu)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn)
    • Na duel proti Bystrici môžete využiť NOVÝ ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice (musíte ísť na Kysuckú ulicu a cez kruhový objazd pokračovať smerom na Martin) priamo k západnej aj za východnú tribúnu.

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý bude bývať otvorený aj počas ligových stretnutí novej sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v piatok otvorený od 16:00 - 18:15 hod.


polčasový kvíz, si pripravený?

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja, samozrejme, neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o poukážku do Starej Menzy na Hlinách v hodnote 50€, voucher k nášmu partnerovi - reštaurácie Streetfoodie v hodnote 30€ a balíček produktov od SP Service Pharma.


bulletin pred zápasom

Aj proti Skalici sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o efektivite či súlade tímu očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera, H2H štatistikách, Akadémii MŠK a iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Piatkový duel 9. kola, ktorá má na Štadióne MŠK výkop o 17:30 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Ivan Kružliak. Na čiarach mu asistujú Daniel Poláček a Andrej Hrmo.


priamy prenos

Stretnutie proti Skalici budete môcť sledovať naživo na Nova Sport a portáli VOYO.


Facebook