Pred Podbrezovou viaceré lákadlá: Góly, dravosť, futbalovosť

V rámci 13. kola Niké ligy čaká na Šošonov súboj až v nedeľu, a to keď pod Dubeň zavíta stále ambiciózna Podbrezová. S Horehroncami ideme ruka v ruke tabuľkou a prakticky od začiatku sezóny sa držíme pri sebe. Aj v nedeľu podvečer to bude duel tabuľkových susedov, duel, v ktorom chceme konečne proti Podbrezovej uspieť a prelomiť ďalšiu nelichotivú sériu. Ako sa na tento miľník pozerá tréner Jaroslav Hynek?

Stretnutie na Štadióne MŠK Žilina má v nedeľu výkop pred kamerami TV Dajto o 17:30 hod. Rozhodovať ho bude Martin Dohál.

VSTUPENKY SÚ K DISPOZÍCII ONLINE.


novinky u súpera

Súper, s ktorým máme veľa spoločného. Okrem českého kormidelníka i podobný systém a zmýšľanie. Po nováčikovskej sezóne potvrdzujú železiari svoju kvalitu a systematickosť aj v druhom ročníku medzi elitou. Mierne omladenie kádra vystužili na Horehroní príchodmi neznámych hráčov, ktorí však splácajú dôveru na výbornú. Mená ako Assinor, Sanusi, Okunola či Bajo nepoznal pred pár mesiacmi pod Tatrami asi nik. Teraz sa na nich v kabíne trénera Skuhravého spoliehajú, veď Mark Assinor, ktorý prišiel z III. poľskej ligy, je aktuálne so šiestimi gólmi už najlepším strelcom súpera.

Viac si o Horehroncoch prezradíme už tradične v Bulletine MŠK.


Historická bilancia: ŽILINA – PODBREZOVÁ 20  9 3 8  30:25

vyhrávať je výzva

Pán tréner, hoci v Ružomberku sedel na lavičke nový tréner, terén nebol dokonalý pre našu hru, zvládli sme to a dokázali na Liptove bodovať naplno. Čo hovoríte na minulé kolo?

„Apelovali sme na hráčov s tým, že skúsenosť a takúto situáciu poznáme už z Michaloviec. S DAC-om aj Ružomberkom sme to takticky zvládli a vysporiadali sme sa aj s terénom na Liptove. Cítime, že máme kvalitu a chceli sme urobiť do jesene ďalší krok k tomu, aby sme boli bližšie k nášmu primárnemu cieľu. Sme radi, že sa to podarilo.“

Podbrezová je súper, s ktorým máme veľa spoločného. Ako to vnímate pred nedeľou?

„Keď sa pozrieme do tabuľky, je to o strelených góloch, aktivite a samotných strelcoch – Assinor, Kováčik na strane súpera, u nás Dedo Ďuriš či Timo Jambor. Diváci sa určite majú prísť na koho pozrieť. Určite to v nedeľu bude plné rýchlosti, kombinácií i taktických zámerov. Jednoducho vecí, ktoré môžu fanúšikov baviť. Verím, že k dobrému futbalu pomôžu i zaplnené tribúny.“

Skalpy konkurentov sa vám darí mazať. Ostáva už len Podbrezová. Čo vy na to?

„Chceme zdolávať a zmazať rôzne míľniky. Tieto ukazovatele sú zaujímavé najmä pre štatistov i divákov. My sa hlavne pozeráme na našu hru a jej vývoj. Nedeľa v tomto bude rovnaká ako všetky ostatné stretnutia. Áno, chceme vyhrať a pozrieť sa na to, ako na tom sme. Vyhrávať je vždy výzva. Sme správne namotivovaní, necítime ale nejakú prílišnú snahu alebo premotivovanosť. Chceme vyhrať, chceme vyhrať doma pred našimi fanúšikmi. Pre vývoj a sebavedomie tímu to je tiež dôležitá súčasť celku.“

Potešiteľné správy idú z kabíny aj ohľadom zdravotného stavu.

"Po treste sa nám vracia Henry Addo, po virózach sú späť aj Tomáš Hubočan a Paťo Iľko. Budem sa opakovať, ale konkurencia je dôležitá a posúva nás všetkých vpred. Takže sme za ňu a zdravotný stav tímu radi."



vstupenky iba online

Na nedeľné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na nedeľný zápas proti Podbrezovej bude prebiehať iba online:


parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Uhoľnú ulicu)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn)
    • Na duel proti Podbrezovej môžete využiť ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice (musíte ísť na Kysuckú ulicu a cez kruhový objazd pokračovať smerom na Martin) priamo k západnej aj za východnú tribúnu (viď mapka).

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v nedeľu otvorený od 15:30 - 18:15 hod.


polčasový kvíz, si pripravený?

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja, samozrejme, neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o plnú tašku novinky Treska Cottage od PRETO Ryba Žilina, doplnky a vitamíny od SP Service Pharma a darčekové predmety DOXXbet.


bulletin pred zápasom

Aj proti Podbrezovej sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o najgólovejších tímoch, streleckých (ne)pretekoch či tlaku z prvého miesta očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera a iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.
  • o boomu okolo osoby Dávida Ďuriša či zrušení jeho sociálnych sietí.

rozhodcovia

Nedeľný duel 13. kola, ktorá má na Štadióne MŠK výkop o 17:30 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Martin Dohál. Na čiarach mu asistujú Milan Štrbo a Martin Vitko.


priamy prenos

Stretnutie proti Podbrezovej budete môcť sledovať naživo na TV Dajto a na portáli VOYO.


Facebook