Pred Michalovcami | Fanzóna, veľká súťaž a hlavne futbal!

Konečne liga! Museli sme si počkať o týždeň dlhšie, no všetci veríme, že to čakanie sa vyplatí. V sobotu toho bude veľa nového i premiérového. Veríme, že nad všetkým zvíťazí dobrý a víťazný pocit z futbalu. Všetky dôležité informácie ako aj krátke nahliadnutie do šatne vám prináša v riadkoch nižšie. 

Sobotný duel 3. kola Niké ligy má výkop aj za prítomnosti VAR-u o 18:00 hod. Povedie ho ako hlavný rozhodca Michal Smolák.

Na tomto zápase zároveň spúšťame projekt Silný región, silný klub. Ako prvým bude Futbalová akadémia UNITED Nededza, Kotrčiná Lúčka a Gbeľany.


Historická bilancia: ŽILINA – MICHALOVCE  25  13 6 6  51:25

Predstavenie súpera prinesieme v predzápasovom Bulletine MŠK. 


sobotný, jediný cieľ

Trénerský zbor musel počas predošlých dní reagovať na odložený duel s Ružomberkom a zároveň vložený prípravný zápas s Apollonom. Ako sa s tým vysporiadali Šošoni, prezrádza tréner Michal Ščasný.

"Jediným sobotným cieľom sú tri body a k tomu sme smerovali celý týždeň. I keď nebolo to úplne ideálne, keďže sme tam mali vložený duel. Hráči dostali príležitosť aj tam, k tomu prišli nejaké výpadky, no so všetkými okolnosťami sa potrebujeme vyrovnať a zvíťaziť. Nič to na našom cieli nemení."

O to viac sa však hráči tešia domácu premiéru. Navyše, keď sme sa ešte netešili z gólovej radosti.

"Jednoznačne, je to prvý ligový zápas doma, na novej tráve. Potrebujeme aj nahradiť body, ktoré sme stratili v Podbrezovej. V tréningoch bolo veľa modelovaných situácií – prečíslenia či naše postavenie, priestory, ktoré chceme využívať. Nechýbalo ani veľa zakončenia. Do šancí sme sa dostávali v príprave i v samotnej Podbrezovej. Nepremenili sme to, no robíme na tom. Budeme sa tam tlačiť, aby sme to už v sobotu pretavili na gól."

Bezgólové stretnutia má za sebou aj náš dnešný súper. A to hneď dve. Aký to bude protivník?

"Veľmi nepríjemný súper. V prvom zápase remizovali na Záhorí, v nedeľu s Trnavou, pričom proti Spartaku boli oveľa nebezpečnejší a mali dosť šancí na to, aby zápas zvládli do víťazstva. Majú silu v ofenzíve, kvalitné individuality. Celkom slušne zvládali aj defenzívu v prvých dvoch súbojoch. Určite nás nečaká nič jednoduché."


gratulujeme oslávencovi

V Žiline veľmi známy a s naším klubom spätý dokopy 25 rokov. Štefan "Ivan" Šumichrast oslávil v štvrtok 11. júla krásne životné jubileum – 80 rokov. A to by mu teda pri jeho forme a životnom eláne tipoval málokto. My mu pred výkopom odovzdáme pamätný dres a rozhovorom spestrí aj Bulletin MŠK.


vstupenky online

Na sobotné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna.

Predaj vstupeniek na sobotný zápas proti Michalovciam bude:

  • na pokladni (pri Fanshope MŠK na južnej tribúne) 14:00 – 18:45 hod., pričom medzi 14-16 hod. bude možné vybaviť si ešte permanentku a od 16-18:45 bude prebiehať už len predaj vstupeniek. 
  • online cez náš WEB (až do polčasu – to znamená do 18:45 hod.)


nový režim parkovania

Čo sa týka parkingu, od novej sezóny sa nám mení režim parkovania na zápasoch "A"-tímu:

  • Parkovanie za východnou tribúnou (P3) je voľné pre fanúšikov a je zabezpečené cez vjazd z ulíc Uhoľná aj Ľavobrežná.
  • Parkovanie za západnou tribúnou (P1, P2) je otvorené iba pre hráčov, realizačný tím, delegované osoby, návštevníkov business boxov, médiá, určených hostí a ďalšie nahlásené ŠPZ. Dostupné je rovnako iba cez Ľavobrežnú. Brána popri Holiday Inn cez Športovú ulicu bude uzatvorená.

zaži maskota či animátorov, zaži rodinný sektor

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny. V novom grafickom šate, no rovnako zábavný a veselý.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8. Pozor, od novej sezóny výhodné rodinné vstupné.


nová fanzóna

Futbal nezačína výkopom. My totiž štartujeme už dve hodiny pred ním. Zabávať sa, súťažiť, dobre sa najesť a naladiť sa na úvodný výkop zápasu s ostatnými fanúšikmi. To bude nová Fanzóna MŠK, ktorá bude dostupná pre všetkých fanúšikov vždy dve hodiny pred výkopom až do samotného začiatku zápasu.

  • autogramiáda hráčov,
  • animátori,
  • vynovená Sieň slávy MŠK,
  • hracia konzola,
  • skákací hrad,
  • skvelá hudba,
  • súťaže a aktivity,
  • chutné jedlo,
  • osviežujúce drinky
  • a žltozelená (víťazná) nálada.

Stačí prísť medzi južnú a východnú tribúnu, kde sme už v minulosti mali v stane a jeho okolí spomínanú fanzónu. Teraz ju však "oblečieme" do nového výzoru s novými aktivitami.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (južná tribúna) bude v sobotu otvorený od 16:00 - 18:45 hod.


veľká polčasová súťaž

Ako sme už dlhšie avizovali, držitelia permanentiek majú nielen najvýhodnejšiu cenu, stále benefity i zľavy u partnerov, ale taktiež automatickú účasť vo veľkej polčasovej súťaži, kde hráme o hodnotné ceny vo výške 3500 €.

Súťaž prebehne priamo na trávniku cez polčas, cien je však toľko, že to by sme nestíhali ešte aj rozdávať. Preto si to všetkých výhercov poctivo zapíšeme a o ďalšom postupe, ako si vybrať svoju cenu budeme informovať následne v samostatnom článku.


bulletin pred zápasom

Aj proti Michalovciam sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o výhode/nevýhode umelého trávnika očami trénera Miša Ščasného, 
  • o detailnom rozbore súpera,
  • o projekte Silný klub = silný región a našom prvom partnerovi z FA United,
  • o jubilantovi Ivanovi Šumichrastovi,
  • ale aj o iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Sobotný duel 3. kola, ktorý má na Štadióne MŠK výkop o 18:00 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Michal Smolák. Na čiarach mu asistujú Daniel Poláček a Ákos Juhos.


priamy prenos

Sobotný duel budete môcť sledovať aj za asistencie systému VAR naživo na internetovom portáli VOYO.


Facebook