Po repre pauze štartujeme na domácom trávniku proti Skalici

Nažhavení po Slovane, nažhavení po reprezentačnej prestávke. Súboje repre sú za nami a Niké liga pokračuje svojím 7. kolom. Po troch týždňoch je liga späť pod Dubňom a po tretíkrát si chceme vziať všetky body z domáceho trávnika. Súperom nám bude Skalica, ako to vidí tréner Michal Ščasný?

Sobotný duel 7. kola Niké ligy má výkop o 18:00 hod. Povedie ho ako hlavný rozhodca Kristián Micheľ.

Na tomto zápase zároveň pokračuje projekt Silný región, silný klub. Tentoraz bude duel patriť klubu ŠK Dolný Hričov


Historická bilancia: ŽILINA – SKALICA 9  4 2 3  16:12

Predstavenie súpera prinesieme v predzápasovom Bulletine MŠK.


nech narastá číslo fanúšikov i body

Kabína trénera Michala Ščasného zažila naposledy historický výsledok na Slovane. To je však minulosť, čo len potvrdzujú slová nášho hlavného kormidelníka.

„Už sa na to nechceme zameriavať, skôr sa pozeráme dopredu. Na druhej strane, musíme si takéto víťazstvo vážiť, na Slovane sa nevyhráva každý deň. Chalanom to určite pomôže v sebavedomí. Keď budeme správne nastavení, agresívni a budeme mať túžbu niečo dosiahnuť, tak vieme v každom stretnutí zvíťaziť. Musíme však byť veľmi koncentrovaní v zápasoch, ktoré sú teraz pred nami. Najmä preto, že počas týždňa sme kvôli reprezentačnej prestávke stratili v tréningu mnoho hráčov. Na druhú stranu nám to pomohlo v tom, že sme prakticky vôbec neriešili výhru na Tehelnom poli, „neoslavovali“, keďže sa hráči hneď rozutekali do reprezentácií.“

Čo vieme o situácii v Skalici? Prišiel nový tréner, s ktorým prídu pravdepodobne aj zmeny.

„Určite je to pre Skalicu nový impulz a nový tréner prinesie do ich hry niečo nové. Budem sa opakovať, ale my budeme vychádzať najmä zo sily našej hry, čo je podčiarknuté domácim prostredím. Nič iné ako tri body doma si nepripúšťame. Tak to je a takto musíme byť nastavení. Samozrejme, stále do toho ideme s rešpektom ku Skalici a s pokorou.“

Pozvánku na sobotný duel ste dali fanúšikom jednoznačne na Slovane. 

„Chceme prilákať fanúšikov na štadión a verím, že narastajúce číslo bude pokračovať aj v sobotu proti Skalici. Aby to nebolo o atraktívnom mene súpera, ale aby ľudia chceli vidieť našich chalanov, ktorí sa dokázali vyrovnať a napokon aj prevýšiť veľký Slovan. Ešte lepšia atmosféra by chalanom určite pomohla. Verím, že najlepšou pozvánkou sú naše výkony samotné. Tak by to malo byť.


gratulujeme aj do tretice

Aj v treťom domácom zápase budeme pred výkopom gratulovať. Po jubilantoch Šumichrastovi a Murárikovi tu máme dokonca stovkárov. Nie však v počte rokov, ale v počte odohratých ligových zápasov. Tipnete si, o koho pôjde? Viac info nájdete v bulletine, kde sme si s obomi pripravili rozhovor ohľadom tejto krásnej méty v drese MŠK.


vstupenky | pokladňa, online i v A1 Music

Na sobotné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna.

Predaj vstupeniek na sobotný zápas proti Skalici bude:

  • na pokladni (pri Fanshope MŠK na južnej tribúne) – 16:00 – 18:45
  • online cez náš WEB (až do polčasu – to znamená do 18:45 hod.)
  • na predajnom mieste A1 Music na Bottovej ulici (poloha) počas otváracích hodín (Pondelok až Piatok 9:00 – 17:30 | Sobota 9:00 – 12:00)


nový režim parkovania

Čo sa týka parkingu, od novej sezóny sa mení režim parkovania na zápasoch "A"-tímu (viď mapka nižšie):

  • Parkovanie za východnou tribúnou (P3) je voľné pre všetkých fanúšikov a je zabezpečené IBA cez zjazd z ulice Ľavobrežná (skrz bezpečnosť vo fanzóne) – z výpadovky, pripájacieho pruhu smerom na Martin.
  • Parkovanie za západnou tribúnou (P1, P2) je otvorené iba pre hráčov, realizačný tím, delegované osoby, návštevníkov business boxov, médiá, určených hostí a ďalšie nahlásené ŠPZ. Dostupné je rovnako iba cez Ľavobrežnú (prvý zjazd z pripájacieho pruhu smerom na Martin). Brána popri Holiday Inn cez Športovú ulicu bude uzatvorená.

zaži maskota či animátorov, zaži rodinný sektor

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny. Navyše v novom grafickom šate, stále rovnako zábavný a veselý.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8. Pozor, od novej sezóny výhodné rodinné vstupné.


fanzóna aj vo vnútri

Futbal nezačína výkopom. My totiž štartujeme už dve hodiny pred ním. Zabávať sa, súťažiť, dobre sa najesť a naladiť sa na úvodný výkop zápasu s ostatnými fanúšikmi. To je nová Fanzóna MŠK, ktorá bude dostupná pre všetkých fanúšikov vždy dve hodiny pred výkopom až do samotného začiatku zápasu.

Rozprúdili sme to na Michalovciach a Trenčíne a ani horšie počasie nás nezastaví. Máme totiž vnútorné priestory na východnej tribúne (schody z boku východnej tribúny), kam presunieme niektoré atrakcie.

  • Autogramiáda hráčov,
  • animátori,
  • vynovená Sieň slávy MŠK,
  • hracia konzola,
  • skákací hrad,
  • skvelá hudba,
  • súťaže a aktivity,
  • chutné jedlo,
  • osviežujúce drinky
  • a žltozelená (víťazná) nálada.

A pozor, postupne budú pribúdať aj novinky. Stačí prísť medzi južnú a východnú tribúnu.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (južná tribúna) bude v sobotu otvorený od 16:00 18:45 hod.


bulletin pred zápasom

Aj proti Skalici sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o agresivite, streľbe či striedajúcich hráčoch očami trénera Miša Ščasného,
  • o detailnom rozbore súpera,
  • o projekte Silný klub = silný región a našom partnerovi z Dolného Hričova,
  • o ligových stovkároch a ich pamätných stretnutiach,
  • ale aj o iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Sobotný duel 7. kola, ktorý má na Štadióne MŠK výkop o 18:00 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Kristián Micheľ. Na čiarach mu asistujú Milan Štrbo a Tomáš Straka. VAR riadi Michal Smolák.


priamy prenos

Sobotný duel budete môcť sledovať aj za asistencie systému VAR naživo na internetovom portáli VOYO.

Facebook