Odchovanec Ján Minárik s novou zmluvou do 30. júna 2023
Vedenie MŠK Žilina sa dohodlo na predĺžení spolupráce s 22-ročným stopérom Jánom Minárikom, ktorý si v Akadémii MŠK prešiel všetkými vekovými kategóriami a aktuálne je už stálou súčasťou "A"-tímu šošonov.

MŠK je moja druhá rodina

Rodák z Rašova má na svojom konte aj majstrovský titul zo sezóny 2016/2017, kedy patril do širšieho kádra trénera Adriana Guľu. Odvtedy si Ján Minárik pripísal prvé štarty vo Fortuna lige a pod vedením Jaroslava Kentoša dostáva čoraz väčší priestor.

"Som veľmi rád, že mi tréner dáva príležitosť a na svojom konte mám ligové štarty, ktoré postupne pribúdajú," načal rozprávanie po podpise kontraktu náš odchovanec. S pribúdajúcimi štartmi prišla aj predĺžená dôvera vedenia, ktoré podpísalo s vysokým obrancom novú zmluvu. "Veľmi si vážim dôveru klubu, ktoré mi dalo šancu aj ďalšie roky obliekať žilinský dres. Žilina je moja druhá rodina a som veľmi šťastný, že tu môžem aj naďalej pôsobiť," zhrnul Jano svoj vzťah so šošonmi, ktorý trvá už od jeho šiestich rokov. 

Aké sú najbližšie ambície 191-centimetrov vysokého obrancu? "Určite by som sa chcel prebojovať do základnej zostavy a vyhrávať so šošonmi vždy ten najbližší duel."

Facebook