Na Šošon hot dog do Streetfoodie

Už tento piatok 22. septembra štartuje po roku znova chutná a hlavne dobročinná akcia v reštaurácii Streetfoodie (Hviezdoslavova ulica - pri stanici).

Po minuloročnom úspechu Šošon burgra sme si pre vás aj túto jeseň pripravili ďalšiu žltozelenú špecialitu. Tentoraz to bude fajný (samozrejme žltozelený) Šošon hot dog, ktorý bude nielen chutiť, ale znova aj pomáhať dobrej veci. Z každého hot dogu totiž poputuje suma 2€ na OZ Náruč v Zádubní.

No a opäť sa pri štarte predaja tejto chuťovky môžete tešiť na obsluhu z radov našich chalanov.


znova ideme jedlom pomáhať

Futbal a dobré jedlo idú jednoznačne k sebe. A ešte keď popri naozaj chutnom jedle môžeme pomôcť, ideme do toho. Preto sme si s naším partnerom zo Streetfoodie pripravili aj tento rok žltozelený špeciál - Šošon hot dog, ktorý je znova v našich farbách a z každého predaného prispeje samotná "reštika" sumou 2€ na OZ Náruč v Zádubní.

V piatok 22. septembra vám ho navyše od 16:00 hod. priniesli samotní Šošoni, ktorí znova s radosťou obsluhovali v Streetfoodie (na Hviezdoslavovej ulici 10 - bývalý Migréna pub) našich fanúšikov i všetkých návštevníkov. Okrem štyroch hráčov-čašníkov zavítal na akciu, pochopiteľne aj náš maskot Šošon.

A k tomu všetkému z každého predaného Šošon hotdogu poputujú znova 2€ pre Detské krízové centrum Náruč v Zádubní.


Nezabudnite, že držitelia permanentiek MŠK Žiljna majú v reštaurácii Streetfoodie stálu zľavu 10% na celú objednávku, s permanentkou alebo vstupenkou v deň domáceho zápasu dokonca zľavu 20%.


Facebook