Mládežnícky hráč mesiaca Patrik Jakubík
MŠK Žilina

Svoj tréning s hráčmi "A"-tímu absolvoval aj posledný mládežnícky hráč tejto sezóny Patrik Jakubík z výberu U13 trénera Martina Repaského. Náš zrastom síce nenápadný, no svojím futbalovým kumštom výrazný záložník, absolvoval dokonca predzápasový tréning, vyskúšal si svoje driblérske schopnosti, porovnal sa s mužmi aj vo svojich bežeckých schopnostiach. Dôkazom, že si Paťo tréning užil, bol nielen úsmev na tvári, ale aj poriadny smäd po cvičeniach, v ktorých išiel mladý talent naozaj na dno svojich síl. Paťo, rovnako ako ostatní jeho predchodcovia, dostal od klubu darčekové predmety a ešte na neho čakajú kopačky. Veci mu odovzdal za kabínu Tomáš Hučko, ktorý je takisto ľavonohý futbalista ako záložník U13.

FOTOGALÉRIA

Ako si Paťo v ideálnom futbalovom počasí užil tréning? S ktorým ex-hráčom MŠK Žilina sa stretol a absolvoval s ním rozcvičku? Všetko sa dozviete v krátkom rozhovore.

Paťovi želáme veľa úspechov nielen na futbalovom ihrisku, ale aj v škole, pevné zdravie a čo najviac víťazných zápasov za šošonov.

Facebook