Michal Ščasný | O chobotniciach, urazenosti aj remesle trénera

Zasmiali sme sa, ale aj použili (slušnejšie) nadávky, aby to bolo autentické. Nový diel podcastu 1908 FM s hlavným trénerom Michalom Ščasným je presné taký, aký je aj samotný kormidelník Šošonov. Priamy, otvorený a na nič sa nehrá. 

Kariéru pochopitežne formoval jeho otec - niekdajší úspešný futbalista i tréner Zdeněk Ščasný. Aké to však bolo, keď ho viedol ako hráča v kluboch ako Sparta Praha či Žižkov?

O výbušnosti, gréckych tetovaniach, rodinných chobotniciach, defibrilátore vo finále pohára proti Žiline či kočovnom živote, ktorý zažíval odmala.


sloboda alebo smr

Aký bol hráč? Chcel by sám seba trénova? A dres ktorého Šošona má doma jeho dcéra? Svojsky úprimný Mišo Ščasný, tak ako ho poznajú bývalí spoluhráči či zverenci.

V ďalšom zaujímavom dieli podcastu 1908 FM sme prebrali i aktuálnu silu tímu a ambície, ktoré siahajú najvyššie. Nesmeli chýba témy ako grécka kuchyňa, strmhlavé cesty autobusom, trénerské začiatky i ďalší vývoj, ale aj samotná slovenčina, resp. východniarčina, keďže predkovia pochádzajú z Prešova.


Facebook