Lukáš Jánošík víťazom ankety Gól mesiaca február/marec
Exportná strela nášho útočníka Lukáša Jánošíka hneď z prvého jarného kola sa dočkala víťazstva v ankete Gól mesiaca február/marec. Lukáš, ktorý vymietol šibenicu zlatomoravskej brány, sa stal spomedzi finálovej pätice zaslúžene a s veľkým náskokom víťazom najkrajšieho gólu mesiaca.

Náš odchovanec sa tak stal prvým hráčom MŠK, ktorý triumfoval v tejto ankete počas aktuálnej sezóny.


aspoň malá náplasť

Nášho odchovanca Lukáša Jánošíka zastihli prvé jarné kolá vo výbornej forme, ktorú si preniesol z prípravy, kde bol naším najlepším strelcom. "Heteš" dal o sebe vedieť proti Zlatým Moravciam hneď dvomi gólmi.

"Už po zápase s Moravcami mi niektorí spoluhráči so smiechom hovorili, že strela z druhého polčasu bude gól mesiaca. Som rád, že sa to napokon potvrdilo."

Práve jeho druhý presný zásah bol z kategórie výstavných a zaslúžene sa dostal do finálového výberu ankety Gól mesiaca. A tam sa práve vďaka vašim hlasom premenila finálová nominácia na celkové víťazstvo, keď až 53% hlasov zo všetkých putovalo k nášmu odchovancovi.

"Všetkých päť gólov vo finálovej nominácii bolo pekných. Preto ďakujem všetkým, čo mi poslali hlas. V tomto období je to aspoň malá náplasť, keďže všetkým nám futbal veľmi chýba. Treba len vydržať, správať sa zodpovedne a verím, že sa čoskoro budeme tešiť z ďalších pekných gólov nášho tímu," dodáva náš útočník, ktorý sa rovnako ako všetci hráči šošonov pripravuje v týchto dňoch individuálne.

Lukáš je v aktuálnej sezóne prvým víťazom tejto ankety z kabíny žltozelených. Predtým sa vo finálovej nominácii ocitla aj víťazná bomba Besira Demiriho do siete Trnavy, ale Albánec so svojou delovkou netriumfoval. Naposledy zvíťazil v tejto ankete hráč žltozelených ešte v máji minulého roka - Martinovi Gambošovi sa to podarilo s vydarenou strelou do siete Slovana.

Facebook