Futbalový týždeň načne stredajší prípravák proti Cyperčanom

Po "B"-tíme pokračujú duely na novom trávniku aj počas tohto týždňa. Predkrm zaobstaráme v stredu v prípravnom stretnutí proti Apollonu Limassol, pričom hlavný chod nás čaká v sobotu v prvom domácom zápase sezóny proti Michalovciam.

Atraktívny duel proti Cyperčanom má v stredu výkop o 16:30 hod., pričom držitelia permanentiek MŠK majú vstup zdarma. Duel nebude vysielaný. 


Hoci to nebude mať európsky nádych ako pred tromi rokmi, znova to bude atraktívny duel. Náboj tomu dodáva návrat Adriana Guľu, ktorý má na svojom konte najviac odtrénovaných zápasov na lavičke Šošonov. Cyperčania sú na Slovensku na predsezónnom sústredení, okrem nás odohrali prípravný duel aj s rezervou Podbrezovej (víťazstvo 5:1) a katarskému Al-Gharafa SC (remíza 1:1).


vyťažiť hráčov, vyhrať a dobre sa naladiť na michalovce

Šošonom skomplikovalo vopred nastavený plán odložené stretnutie proti Ružomberku. Viac prezrádza tréner Mišo Ščasný. Čo očakáva od zápasu?

"Pôvodne sme si od toho sľubovali niečo iné, plány nám však narušil zrušený zápas s Ružomberkom. Chceli sme vyťažiť najmä hráčov, ktorí by nenastúpili a doplniť to zopár hráčmi z "B"-tímu. Po zmene programu ale títo chalani nastúpili prevažne za rezervu proti Šamorínu. Náš zámer smerom ku Apollonu sa teda zmenil, pomiešame to tak, aby sme vyťažili všetkých. Prioritou však pochopiteľne zostáva sobotné ligové stretnutie proti Michalovciam."

Bude to pre vás o čosi špeciálnejšie, keďže ste si pôsobenie na Cypre vyskúšali?

"Vôbec to tak nevnímam, najmä po spomínaných zmenách, ktoré nám narušili mikrocyklus. Je to škoda, skomplikovalo nám to situáciu. Stále však ideme do zápasu s cieľom vyťažiť niektorých hráčov, vyhrať a dobre sa naladiť na Michalovce."


režim, vstupenky a parkovanie

Na stredajší prípravný duel bude platiť podobný režim ako na zápasoch "B"-tímu. Vstupenky je možné zakúpiť cez internet (na stránke MŠK) a na pokladni v deň zápasu 15:30 – 18:00 hod. 

Otvorená bude iba západná tribúna (celá tribúna). Držitelia permanentiek majú vstup zdarma, pričom držitelia permanentiek z východnej tribúny budú mať vyhradené sedenie v sektore C. 

Ceny pre ostatných budú nasledovné:

  • 6 € muži
  • 3 € ženy, deti (do 16 rokov), dôchodcovia.

Kamenná pokladňa na južnej tribúne (viď foto nižšie) bude v stredu 7. augusta otvorená od 15:30 - 18:00 hod.


Catering vo VIP priestoroch nebude zabezpečený ako na ligových stretnutiach, bufety však budú otvorené.


Fanúšikovia môžu v stredu využívať iba parkovisko P3 (za východnou tribúnou), viď celková MAPA ŠTADIÓNA.


nová fanzóna už v sobotu

Zabávať sa, súťažiť, dobre sa najesť a naladiť sa na úvodný výkop zápasu s ostatnými fanúšikmi. To bude nová Fanzóna MŠK, ktorá bude dostupná pre všetkých fanúšikov vždy dve hodiny pred výkopom až do samotného začiatku zápasu (štartujeme v sobotu proti Michalovciam).

Viac info TU!


Facebook