Elvis Mashike v Žiline končí
Konžský útočník Elvis Mashike, ktorý prišiel počas zimnej prestávky k Šošonom s nálepkou jedného z najlepších kanonierov ligy, predčasne končí v žltozelenom drese. Afričan sa v jarných stretnutiach nedokázal gólovo presadiť a ani plne adaptovať na žilinský spôsob hry.

Aj preto s ním futbalový klub MŠK Žilina nepredĺži zmluvu a neuplatní si na neho po aktuálnej sezóne opciu. Zároveň mu už teraz umožní hľadať si nové pôsobisko.


vyššie očakávania...

Iba tri mesiace trval angažmán 27-ročného afrického zakončovateľa pod Dubňom. Elvis Mashike nenadviazal na sedemgólovú jeseň ešte v drese Senice a v žltozelenom drese neskóroval v celkovo desiatich dueloch ani raz. 

Žiaľ, z tohto spojenia neprofitovala ani jedna strana, a tak prišlo k ukončeniu spolupráce. Viac prezrádza športový manažér MŠK Karol Belaník.

“Vzhľadom na vek, skúsenosti a najmä gólové štatistiky sme mali od Elvisa vyššie očakávania. Pravdepodobne mu spôsobovala problém adaptácia na náš štýl hry a našu filozofiu. Nakoľko sme s ním mali zmluvu do konca sezóny a opciu si teda pochopiteľne neuplatníme, umožníme mu už teraz hľadanie si nového pôsobiska, resp. trénovanie s iným klubom.”

Elvisovi prajeme do ďalšej kariéry všetko dobré.

Facebook