Ďalší talent z Akadémie MŠK s novou zmluvou
Známe žilinské futbalové meno a talentovaný hráč Akadémie MŠK - Adam Goljan sa s vedením MŠK dohodol na novej zmluve. Najmladší pokračovateľ rodu Goljanovcov háji žltozelené farby odmalička a minimálne do 31. decembra 2023 ich bude hájiť aj naďalej.

Talentovaný útočník Adam Goljan, v súčasnosti nastupujúci za "B"-tím a U19, strávi vďaka novej zmluve doma pod Dubňom ďalšie štyri roky. 

"Som veľmi rád, že som predĺžil zmluvu s mojím rodným klubom, v ktorom hrávam odmalička a vďačím mu za dôveru, ktorú mi dával počas môjho futbalového rastu. Budem robiť všetko preto, aby som dôveru splatil," zneli prvé Adamove slová tesne po podpise zmluvy. "Po mojom ťažšom období som opäť dostal šancu a teší ma, že môžem napredovať v takom skvelom klube, akým MŠK nepochybne je. Pre mňa je snom hrávať za žilinské áčko," odkryl svoju túžbu 19-ročný útočník.

"Za svoj progres ďakujem všetkým ľuďom okolo mňa, hlavne rodičom a trénerom. Chcem na sebe neustále tvrdo pracovať, aby pribúdali príležitosti nastupovať za "B"-tím a možno raz aj za áčko," povedal žilinský rodák, ktorého meno je späté s futbalom pod Dubňom už po generácie. 

Facebook