”B” | V Prešove prelomiť ofenzívne trápenie

To bude prioritou Šošonov na východe republiky. Samozrejme, proti FC Tatran Prešov chceme bodovať, no bez gólov to rozhodne nepôjde. Ten sme nestrelili už dlhých 436 minút, naposledy ešte vo víťaznom dueli v Malženiciach. Prišiel teda najvyšší čas nielen odkliať súperovu bránu, ale aj doniesť domov plný bodový zisk. V nabitom strede tabuľky sa totiž ráta každý jeden.

Duel 9. kola s výkopom v sobotu o 15:30 hod. na Štadióne MŠK Tesla Stropkov, povedie hlavný rozhodca xx. Priamy prenos môžete sledovať na platforme Tipsport TV.


o súperovi

FC Tatran Prešov

Rok založenia: 1898

Klubové farby: zelená a biela

Štadión: Štadión Tatran – kapacita 5 410 divákov (dočasne: Štadión MŠK Tesla Stropkov)

Umiestnenie v II. lige:

  • minulá sezóna: 3. miesto
  • aktuálna sezóna: 3. miesto

Vzájomné zápasy:

  • minulá sezóna: 2:4 (v), 1:2 (d)

zaspomínajme si

V poslednom zápase, ktorý sme odohrali v Prešove, resp. v jeho prechodnom domovskom stánku sme viedli sľubne o dva góly (vo videu nižšie jeden z nich). Následne sme však nezvládli závere prehrali s domácim Tatranom 2:4. Je teda najvyšší čas im to vrátiť aj s úrokmi, Šošoni. 

Pod Dubňom to bol v jarnej časti minulého ročníka takisto tesný vzájomný duel. A rovnako sme neudržali vedenie po presnom zásahu Lukáša Prokopa. Jeho premenený pokutový kop nestačil a žltozelení aj doma stratili všetky body po prehre 1:2. 


priamy prenos

Stretnutie môžete po registrácii na stránke sledovať naživo prostredníctvom internetovej platformy Tipsport TV.


Facebook