”B”: Prekvapenie súťaže z Komárna pripraviť o neporaziteľnosť a pozitívne zakončiť jeseň
Posledné jesenné kolo II. najvyššej súťaže sa nesie v znamení reprezentačnej prestávky a domáceho duelu našej rezervy proti prekvapeniu ligy - KFC Komárno. Šošoni napriek tomu nepripúšťajú nič iné ako výhru, ktorou by tak úspešne nadviazali na zisk bodov z pôdy súpera z Púchova a úspešne zakončili jesennú časť.

Viac sa dočítate v preview s trénerom Vladimírom Veselým.

Hlavným rozhodcom sobotného domáceho stretnutia s výkopom o 13:00 hod. bude pán Dušan Sedlák.


v Komárne si to sadlo

Kvôli karanténe vynechal tréner rezervy Vladimír Veselý duel v Šamoríne, no hneď po jeho návrate sme si pripísali dôležité body z Púchova, ktoré chceme potvrdiť aj na domácom trávniku proti Komárnu.

„Nálada v kabíne je primeraná poslednému výsledku. Samozrejme, sme spokojní, že sme získali tri body z ťažkého súboja v Púchove,“ opísal na začiatok pocity z minulotýždňovej výhry lodivod Šošonov.

Komárno aktuálne ukazuje výbornú formu, ktorá mu vyniesla priebežné druhé miesto v súťaži a dve pohárové výhry proti klubom z Fortuna ligy „Majú celkom dobre poskladané mužstvo, vhodne ho doplnili a zohrali sa. Väčšinou nastupujú v rovnakej zostave, vyhýbajú sa im väčšie zranenia a k tomu pridali skúseného trénera. Všetko im zapadlo do vydareného celku.“ Trénerom Komárňanov je známy kormidelník s dlhoročnými skúsenosťami z viacerých klubov - Mikuláš Radványi.

Poslednú prehru si tím z juhu Slovenska pripísal ešte na začiatku septembra v siedmom kole proti Banskej Bystrici. Čím to je? „Určite je to na jednej strane dobrou chémiou v mužstve, na druhej strane majú aj kvalitných hráčov. Jednoducho si to sadlo a darí sa im. S výsledkami následne prichádza aj pohoda do kabíny,“ uviedol kouč Veselý, ktorý ale so žltozelenými pripravil Komárno o body už v druhom kole. Podarí sa to znovu? „Samozrejme, veľmi chceme zvíťaziť a získať ďalšie tri body. Na domácom ihrisku si už nemôžeme dovoliť zaváhania, takže určite pôjdeme do zápasu s cieľom vyhrať,“ odpovedal jasne.

Počas aktuálnej reprezentačnej prestávky sú k dispozícii aj niektorí hráči „A“- tímu MŠK. „Všetko závisí od ich vyťaženia i zdravotného stavu, niektorí hráči sú ešte vo fáze rekonvalescencie. Určite sa však niektorí hráči objavia v zostave proti Komárnu.“

Viacerí hráči rezervy či kategórie U19 sú na zrazoch národných výberov Slovenska, čo sleduje aj náš tréner. „Všetky výkony podrobne sledujeme, na zápasoch máme aj svoje zastúpenie z realizačného tímu. I keď nie vždy sú k dispozícii prenosy jednotlivých stretnutí, tak sledujeme minimálne výsledky a po príchode zo zrazu si s chalanmi podrobne rozoberieme ich výkony.“ Okrem chalanov, ktorí putovali do slovenskej 21-tky, máme zastúpenie aj v slovenskej 19-tke (traja hráči) a 18-tke (piati hráči).

O takomto čase pred rokom sme mali na konte o bod menej. Po zisku troch bodov proti Komárnu by asi panovala spokojnosť... „Ak sa nám podarí vyhrať, tak naša pozícia bude pre zimnou prestávkou omnoho lepšia. Aj na začiatku jarnej časti sa nám potom bude ľahšie dýchať. Urobíme všetko pre to, aby tomu tak aj nakoniec bolo,“ uzavrel rozhovor s dôležitým odkazom šéftréner projektu „B+19“.


priamy prenos

Posledné jesenné kolo môžete opäť sledovať na internetovej televízii Niké TV.


rozhodcovia

Sobotný duel na Štadióne MŠK Žilina s výkopom o 13:00 hod. povedie arbiter Dušan Sedlák. Asistovať mu bude dvojica Dávid Bobko a Peter Čajka.


Facebook