”B”: Po týždňovej pauze nás čaká súper z Petržalky
V sobotu pokračuje náš "B"- tím ďalším zápasom II. najvyššej ligy. Na ihrisku Petržalky sa predstavíme po minulotýždňovom voľne, ktoré sme využili na kvalitný tréningový proces i prípravný duel proti Trenčínu.

Po Šamoríne sa aj druhé jarné ligové stretnutie odohrá na umelej tráve. Tentoraz s výkopom v sobotu o 13:00 hod., pričom z duelu bude aj priamy prenos na Futbalnet.tv.


Presadiť sa zbraňami ako rýchlosť a dravosť

Po pauze v minulom kole nás čaká ostrý súboj po presne dvoch týždňoch. Tréner mužstva Vladimír Veselý zhodnotil neočakávanú prestávku a s hráčmi sa už teší na ďalší ostrý zápas v lige. 

"Pauza bola krátka, vyplnili sme ju tréningom a tešíme sa už na ďalší zápas proti zaujímavému súperovi." Kormidelník sa vyjadril aj k situácií v tabuľke, kde sú veľmi tesné rozostupy medzi mužstvami. "Do každého jedného zápasu ideme s tým, že berieme iba výhru. Uvidíme, či to vyjde, ale urobíme všetko pre víťazstvo."

Náš najbližší súper - Petržalka - sa v zime sa posilnil o dvoch skúsených hráčov, ale disponujú aj mladými talentmi. "Petržalka má zaujímavý mix hráčov, či už starších a skúsených, ale aj mladých a dravých. My sa chceme prezentovať tým, o čo sa snažíme v každom zápase. Rýchlosť, dravosť to sú vlastnosti, ktoré nás zdobia. Veríme, že presadíme našimi zbraňami," dodáva skúsený tréner. 

Klub z mestskej časti Bratislavy zatiaľ na jar neoslnil. Po dobrých výsledkoch z prípravy si v lige pripísal iba remízu a prehru. "V prvých kolách narazili na ťažkých protivníkov ako Skalica a Podbrezová. Obidve mužstvá sú ašpirantmi na postup, týmto výsledkom teda neprikladáme veľkú váhu. V kádri má Petržalka kvalitných hráčov a doma sú vždy nepríjemní a silní." Úvodný vzájomný zápas zvládli lepšie hráči Petržalky. "Odvtedy sme sa určite posunuli. V prvej konfrontácií sme prehrali trochu nešťastne, ale toto bude úplne iný duel. Predovšetkým chceme predviesť kvalitnú hru, sústredíme na svoj výkon," vysvetľuje rozdiel medzi sobotným stretnutím a súbojom ešte z augusta lodivod žilinskej rezervy.

Zápasy druhej ligy sa stále hrajú na ihriskách s umelou trávou. Vytvára to pre nás nejakú výhodu? "Výhoda to je hlavne pre všetky kluby, živé ihriská a terén na nich by bol v tomto období vo veľmi zlom stave. Zimnú prípravu mužstvá tiež absolvujú na umelých trávnikoch, výhodu v tom teda pre nás nevidím," ukončil rozhovor tréner "B"- tímu Vladimír Veselý.


priamy prenos


Facebook