”B” | Liga sa vracia, Šošonov preveria Zlaté Moravce

Reprezentačná prestávka je preč, MONACObet liga je späť. A nás v nej privíta jeden z najkvalitnejších tímov doterajšieho ročníka FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble. Vôbec premiérový duel žltozelenej rezervy s ViOn-om je ideálnym testom pre mladých Šošonov po dobrom vstupe do sezóny.

Duel 7. kola s výkopom v piatok o 18:00 hod. na Štadión FC ViOn Zlaté Moravce, povedie hlavný rozhodca Filip Glova. Priamy prenos môžete sledovať na platforme Tipsport TV.


o súperovi

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble

Rok založenia: 1995

Klubové farby: červená a modrá

Štadión: Štadión FC ViOn Zlaté Moravce (kapacita 4006 divákov)

Umiestnenie v II. lige:

  • minulá sezóna: – (zostup z Niké ligy)
  • aktuálna sezóna: 2. miesto

Vzájomné zápasy: 


zaspomínajme si

Zlaté Moravce po dlhých takmer 15 rokoch patria medzi druholigové tímy, keďže od sezóne 2009/2010 pôsobili nepretržite v najvyššej slovenskej súťaži. Bohatú históriu vzájomných zápasov tak majú najmä s naším "A"-tímom, pričom spolu odohrali vyše 50 súťažných zápasov. Z toho až 37-krát sa z výhry tešili Šošoni. Minulý rok sme v oboch dueloch Niké ligy zvíťazili tesným jednogólovým rozdielom, 3:2 pod Dubňom a 2:1 na Tekove. Takémuto scenáru by sa tentokrát určite potešilo aj "Béčko" MŠK. Hoci nie sme papierový favorit, naše mladé pušky nikdy neskladajú zbrane, ako povedal v rozhovore počas repre pauzy aj tréner Vladimír Veselý.


priamy prenos

Stretnutie môžete po registrácii na stránke sledovať naživo prostredníctvom internetovej platformy Tipsport TV.


Facebook