Akadémia MŠK: Týždenný program zápasov (4.11. - 10.11.)
PROGRAM ZÁPASOV AKADÉMIE MŠK ŽILINA V 45. KALENDÁRNOM TÝŽDNI. Kompletný rozpis stretnutí nájdete aj v sekcii Zápasy.

streda 6.11.

U19: FK Poprad - MŠK Žilina 0:2 (0:2) Góly MŠK: Holáň, Leitner | 14. kolo I. LSD

Norbert Guľa, tréner MŠK Žilina U19: "Dnes sme podali celkom konsolidovaný výkon až na vstup do zápasu, kedy sme strácali trošku ľahké lopty, ale myslím si, že ten výkon bol dominantný. Dali sme dva góly, súpera sme nepustili do vážnych šancí. Škoda efektivity v druhom polčase, kedy sme mohli zápas skôr uzavrieť, ale vyhrali sme tretí zápas za sebou bez inkasovaného gólu. Vrátil sa nám Tomáš Nemčík s Adam Goljanom, to je ďalšie pozitívum. To, že chlapci zápas zvládli, za to im treba poďakovať."


sobota 9.11.

"B": FK Dubnica nad Váhom - MŠK Žilina 1:0 (1:0) | 17. kolo II. ligy


U17: MŠK Žilina - FK Poprad 4:0 (0:0) Góly MŠK: Šnajder, Jambor, Kaňuch, Jakubík | 14. kolo I. LMD U17

Slavomír Konečný, tréner MŠK Žilina U17: "V zápase proti defenzívne dobre organizovanému súperovi sme v prvom polčase nepodali optimálny výkon, kazili sme ľahké prihrávky. Chýbal nám pohyb a efektivita v koncovke, keď sme si vypracovali niekoľko šancí, ktoré sme nepremenili. V druhom polčase bol náš výkon podstatne lepší. Mali sme oveľa lepší pohyb, boli sme presnejší, išli sme za víťazstvom. Vypracovali sme si veľké množstvo šancí, z ktorých sme štyri premenili a zaslúžene zvíťazili."


U16: MŠK Žilina - FK Poprad 3:0 (0:0) Góly MŠK: Sauer, Vaľko, Javorček | 14. kolo I. LMD U16

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: "Súper sa od úvodu zameral na organizovanú obranu v hlbokom bloku. V prvom polčase, aj keď sme mali územnú prevahu, sme boli málo nebezpeční pred súperovou bránou. Vyplývalo to z našej aktivity - nepohybovali sme sa optimálne a hrali sme pomaly s loptou. Druhý polčas bol odlišný, lepší. Boli sme aktívnejší aj presnejší, súperovi dochádzali sily a my sme si tým začali vytvárať príležitosti, z ktorých sme premenili tri. Chalanov chválime za predvedený výkon hlavne za druhý polčas."


U15: MFK Zvolen - MŠK Žilina 1:3 (1:2) Góly MŠK: Halama, Mĺkvik, Tichý | 11. kolo I. LSŽ U15 Stred


U14: MFK Zvolen - MŠK Žilina 0:10 (0:4) Góly MŠK: Dikoš 7, Šarudi 2, Šinko | 11. kolo I. LSŽ U14 Stred

Patrik Mojžiš, tréner MŠK Žilina U14: "Na ťažkom teréne sme sa často zásluhou dobrej ponukovej činnosti dostávali do šancí. Hráčov chválime za jesennú časť sezóny."


U12: MŠK Žilina - MFK Zvolen U13 14:0 (6:0) Góly MŠK: Žilinský 3, Koštiaľ 3, Sadloň 2, Michalík 2, Hoferica, Mikunda, Barčík, Okál | 11. kolo I. LMŽ U13 Stred


U11: MŠK Žilina - MFK Zvolen U12 22:2 (15:2) Góly MŠK: Minárik 4, Barčiak 4, Fujak 3, Hudec 2, Pavlus 2, Boženík 2, Vrábel 2, Maňo, Pobijak, Lábaj | 11. kolo I. LMŽ U12 Stred


ŽENY: MŠK Žilina - TJ Spartak Myjava 0:4 (0:3) | 9. kolo I. ligy žien


nedeľa 10.11.

WU19: MŠK Žilina - GFC Topoľčany 5:0 (1:0) Góly MŠK: Berešíková 2, Staníková, Hauerová, Sirejová | 9. kolo I. ligy dorasteniek

Stanislav Ceniga, tréner dorastaniek MŠK Žilina: “Odohrali sme ťažký zápas proti organizovanému a bojovnému súperovi. V prvom polčase sme boli akoby nervózni a naše kombinácie neboli presné. Po peknej akcii Staníkovej sme sa ujali vedenia. V druhom polčase sme zlepšili pohyb aj presnosť, z čoho sme si vypracovali dosť šancí a pridali sme ďalšie 4 góly. Ďakujem dievčatám za zápas a už sa tešíme na ďalši zápas v B. Bystrici, ktorý bude priamym súbojom a prvé miesto po jesennej časti.”


WU15: MŠK Žilina - GFC Topoľčany 14:0 (5:0) Góly MŠK: Poliaková 3, Uríková 2, Štefanatná 2, Mikulová 2, Gancárová 2, Časnochová 2, Turská | 9. kolo I. ligy žiačok

Jaroslav Trnka, tréner žiačok MŠK Žilina: "V nepríjemnom počasí odohrali naše dievčatá výborný zápas, v ktorom dominovali po celý čas. Od úvodu sme boli lepším mužstvom a súpera sme k ničomu vážnejšiemu nepustili. Chvíľu nám trvalo, kým sme dali prvý gól, ale potom už bola naša hra pokojnejšia a prichádzali ďalšie góly. za predvedený výkon musím pochváliť celé mužstvo."

Facebook